Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

GERİ DÖNÜŞÜM!.

 GERİ DÖNÜŞÜM!.

Karadeniz Ereğli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, İlçede atık elektrikli ve elektronik eşyaları, ayrı ayrı toplayarak geri dönüşümünü sağlıyor.

Ä°lçede elektrikli ve elektronik eÅŸyaların vatandaÅŸların evlerinden alındığını hatırlatan Temizlik Ä°ÅŸleri Müdürlüğü’nden Sorumlu BaÅŸkan Yardımcısı Atilla Bulak, elektrikli ve elektronik eÅŸyaların diÄŸer atıklardan ayrı olarak biriktirilmesi ve sürdürülebilir çevre bilincinin yayılması amacıyla ilçenin tüm okullarında belediye olarak, ’E-Atık Geri Dönüşüm Kampanyası’ düzenlediklerini belirtti.

Bulak, 30 Aralık 2016 tarihinde sona erecek olan kampanya sonunda katılım sağlayan okullara ve öğrencilere Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca yetkilendirilen TÜBİSAD (Bilişim Sanayicileri ve İşadamları Derneği) tarafından hediyeler verileceğini belirterek öğrencilere çevre bilinci aşılamayı hedeflediklerini ifade etti.

Öte yandan belediye ekipleri, Ä°zmirlioÄŸlu Ä°lkokulu’ndan 238,1 kilo, Ä°mam Hatip Lisesi’nden de 180 kilo-atık alırken, öğrenciler ve öğretmenleri müdürlük personeliyle hatıra fotoÄŸrafları çekti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo