Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Atık Malzemeleri değerlendirdiler.

Atık Malzemeleri değerlendirdiler.

Down Sendromlular günü dolayısıyla 75. Yıl Özel EÄŸitim ve Rehabilitasyon Merkezinde eÄŸitim gören öğrenciler atık malzemelerden yaptıkları kostüm ve aksesuarları sergilediler. ÇeÅŸitli aktivitelerin yer aldığı program renkli görüntülere sahne oldu. Down Sendromlular Günü etkinlikleri kapsamında Kdz.EreÄŸli’de 75. Yıl Özel EÄŸitim ve Rehabilitasyon Merkezinde eÄŸitim gören öğrenciler atık malzemeleri kullanarak yaptıkları kostüm ve aksesuarları sergiledi.Özdemir AlışveriÅŸ Merkezi’nde gerçekleÅŸtirilen etkinlikte konuÅŸan 75. Yıl Özel EÄŸitim ve Rehabilitasyon Merkezi Öğretmenlerinden Pelin ÇaÄŸlar, yaklaşık 15 öğrenci ile 1 hafta boyunca atık malzemeleri toplayarak kostüm ve aksesuar hazırladıklarını söyledi.
Çalışmaların eğlenceli ve zahmetli geçtiğini anlatan Çağlar, "Çevre kirliliğine dikkat çekmek istedik. Atık çöp poşetlerinden, pet şişelere, kağıtlara kadar topladığımız materyalleri kostümlere dönüştürdük, aksesuarlarla da süsledik. Öğrencilerimiz kendileri tasarladıkları için oldukça heyecanlandılar" dedi.
Öğrenciler daha sonra sahneye çıkarak tasarladıkları kostüm ve askesuarları sergiledi. Yine etkinlikler çerçevesinde down sendromlu öğrencilerden oluşan folklor takımı gösterisi, kum boyama, keçe ile sanat etkinlikleri, slime yapma, ebru boyama, canlı müzik, yarışmalar yer aldı.
Etkinliğe Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, 75. Yıl Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Nagihan Müftüoğlu, Özdemir Alışveriş Merkezi Ortaklarından Mehmet Özdemir, AVM Sorumlu Müdürü Burcu Aslan, down sendromlular, aileleri ile çok sayıda davetli katıldı.
WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo