Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ATEŞİNİZ 36.5 İSE !.

ATEŞİNİZ 36.5 İSE !.

Araç trafiğine kaptılan Caddeye girenlerin ateşleri ölçülüyotr. Ateşi 36,5 dereceden yukarıda olanlar geri çevrilerek caddeye alınmıyor.


Korona virüs salgını ile mücadele kapsamında Düzce Ä°l Hıfzıssıhha kurulu meclis toplantısında alınan karar çerçevesinde ÅŸehrin yaya ve araç trafiÄŸinin en yoÄŸun olduÄŸu Ä°stanbul Caddesi’ne araç giriÅŸleri yasaklanırken vatandaÅŸların giriÅŸleri ise kontrol olarak veriliyor. Ancak alınan önlemlere raÄŸmen vatandaÅŸların Ä°stanbul Caddesi’nde kalabalık oluÅŸturmasıyla birlikte tedbirler arttırıldı. Haftanın ilk iÅŸ gününde alınan kararlara raÄŸmen özellikle bankalar önünde vatandaÅŸların uzun kuyruklar oluÅŸturması nedeniyle caddeye girenlerin ateÅŸleri emniyet ekipleri tarafından ölçülmeye baÅŸlandı. Tek tek ateÅŸleri ölçülen vatandaÅŸlardan vücut sıcaklıkları 36,5 derecenin üzerinde olanlar Caddeye alınmayarak geri çevrildi. AteÅŸ ölçümü yapan polis ekipleri ateÅŸi 36,5 üzerine çıkanları ise uyardılar.

AteÅŸleri 36,5 üzerine çıkan ve caddeye alınmayan vatandaÅŸlar “AteÅŸimiz 36,5 üzerinde çıktığı için caddeye alınmadık. Normal vücut sıcaklığımız 36,5 olmalıymış” diye konuÅŸtu.

 

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın23
hayran21
gülücük11
şaşkın9
üzgün3
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo