Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ATAY: TARAFTARIMIZ 12. GÜCÜMÜZ

ATAY: TARAFTARIMIZ 12. GÃœCÃœMÃœZ

Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta oynanacak 7. hafta karşılaÅŸmalarına en yakın takipçilerinin 2 puan önünde 12 puanla lider olarak hazırlanan Kdz. EreÄŸli Belediyespor’da,  Leventspor maçı hazırlıkları sürerken 2. BaÅŸkan Ayhan Atay,  destek çaÄŸrısı yaptı. İç sahada 7 günde oynanacak 3 maçın önemine vurgu yapan Atay, “Bu takım hepimizin. Toplumun her kesimini Beyçayırı’na, EreÄŸli Belediyespor’a destek vermeye davet ediyorum.”dedi.

BAL Ligi 8. Grupta üst üste aldığı Karasu, Serdivan ve PaÅŸabahçe galibiyetleri ile en yakın rakiplerinin 2 puan önünde liderliÄŸe yükselen ve 15 Kasım 7.hafta maçında 15 Kasım Pazar günü saat 13:30’da Ä°stanbul temsilcisi Leventspor’u, 18 Kasım ÇarÅŸamba günü 3.haftanın erteleme maçında yine Ä°stanbul temsilcisi Halide Edip Adıvarspor’u, 22 Kasım Pazar günü ise Bolu temsilcisi YeniçaÄŸaspor’u sahasında konuk edecek Kdz. EreÄŸli Belediyespor’da,  tüm hesaplar 3 maçta alınacak 9 puan üzerine yapılıyor.

ATAY; “ BU TAKIM TÃœM EREÄžLÄ°’NÄ°N TAKIMIDIR”

Kdz. EreÄŸli Belediyespor’da ilk etapta Pazar günü oynanacak Leventspor maçı hazırlıkları sürerken 2. BaÅŸkan Ayhan Atay’dan destek çaÄŸrısı geldi.

PaÅŸabahçe galibiyeti ile liderliÄŸe yükselen eflatun beyazlıların üst üste 3 iç saha maçı oynayacak olmanın avantajını en iyi ÅŸekilde deÄŸerlendirmek istediÄŸini söyleyen Atay, “ Gerek geçen sezon, gerekse bu sezon bugüne kadar oynadığımız 2 iç saha maçında sporseverlerimiz bizi yalnız bırakmadı. Åžimdi ise sadece bizi bu süreçte yalnız bırakmayan sporseverlerden deÄŸil, toplumun her kesiminden destek bekliyoruz. Bu takım tüm EreÄŸli’nin, takımı. EreÄŸli’nin özlem duyduÄŸu baÅŸarılara ancak hep birlikte ulaÅŸabiliriz” dedi.

ATAY; “ 12. GÜÇÜMÃœZ EREÄžLÄ° HALKI ”

7 günde 2 Ä°stanbul, son olarak da Bolu takımlarının Beyçayırı’na geleceÄŸini ve karşılaÅŸmaların  tamamen dolu tribünlere oynanmasının EreÄŸli Belediyespor için avantaj rakipler için ise dezavantaj olacağını söyleyen Atay, “ Ben EreÄŸli’deki tüm ilçe protokolünü, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerini, kısacası toplumun her kesimini Pazar günü saat 13:30’de Beyçayırı’na davet ediyorum. Böylesi önemli maçlarda 12. gücümüz taraftarımız olacaktır.”ÅŸeklinde konuÅŸtu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo