Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Atatürk sevgisi işte böyle bir şey!

Atatürk sevgisi işte böyle bir şey!

Almanya’dan memleketi Karadeniz Ereğli’ye dönüş yapan 3 dil bilen gurbetçi Serdar Morcu (32), açtığı ‘dövme’ dükkanında, ücretsiz “K. Atatürk” yazılı dövmelerden yaptırılabileceğini bildirdi.


Morcu, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk anısına her yıl tutulan ulusal yas günü olan “10 Kasım’da”, ücretsiz dövme kampanyası başlattığını söyledi.
Morcu, Akarca Mahallesi Kız Kapısı Caddesi’nde ki “Rüzgar 666 Tattoo” adlı işletmede gazetecilere yaptığı açıklamada, Atatürk’ün bir kes daha saygı ve özlemle anılacağını belirterek şöyle dedi:  

KENDİSİ KAPLERDE, İMZASI BEDENLERDE YAŞAYACAK!
“Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk imzası dövmesini ücretsiz olarak yapacağız. 10 Kasım, iş gününe denk geldiği için (Cuma) kampanyamızı 12 Kasım Pazar gününe kadar uzattık. Bu iki gün içinde ister 1 kişi ister 1000 kişi gelsin, herkese Atatürk imzası dövmesini yapacağız. Bundan dolayı batacak bile olsak, ayakta durduğumuz sürece bundan sonraki 10 Kasımlarda da bu böyle devam edecek.
Belirtilen günde 7 santimetre uzunluğundaki Atatürk imzası dövmesini tamamen ücretsiz olarak yapacağız. Kalbinde ’Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü’ yaşatan, O’nun öğretilerini benimseyen, vatanını seven herkesi bekliyoruz.”  
Morcu, kampanyaya ilişkin detaylı bilgi edinmek isteyenlerin 05306608267 numaralı telefonu arayabileceklerini, 16 yaşın altındakilerin ise ailelerinin izni olduğuna dair imzalı bir belgeyle gelmeleri gerektiğini sözlerine ekledi. 

Benzen haberi görmek için, aşağıda verilen linki ziyaret ediniz...

http://ereglifm.com.tr/haber-14520-3-dil-bilen-gurbetci-dovme-sanatini-eregliye-tanitiyor.html#prettyPhoto

 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran22
gülücük1
şaşkın1
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo