Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ATAMASI YAPILDI !.

ATAMASI YAPILDI !.

Zonguldak Amele Birliği`nin yeni başkanı belli oldu.


Zonguldak Amelebirliğinin yeni başkanı, Zonguldak Eski Çevre Şehircilik İl Müdür Yardımcısı Şenol Yücel oldu.

Yücel ,2019 seçimleri öncesi Ak Parti’den Kilimli Belediye BaÅŸkan Aday Adayı olmuÅŸ ve Çevre Åžehircilik Ä°l Müdür Yardımcılığı görevinden emekli olmuÅŸtu.

Çevre Åžehircilik Ä°l Müdürlüğünde görevi sürecinde baÅŸarılı çalışmalara imza atan ve bu yönünye takdir toplayan Åženol Yücel, AmelebirliÄŸi BaÅŸkanlığı görevine atanmasının ardından Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’ı ziyaret ederek görevine baÅŸladı.

ÅžENOL YÃœCEL KÄ°MDÄ°R 

 05/07/1965 yılında Kilimlide doÄŸdu. Ä°lk, orta ve lise eÄŸitimini Kilimlide tamamladı. 1988 yılında Karadeniz Teknik Ãœniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji MühendisliÄŸi Bölümünden mezun oldu.

Ankara Üniversitesinde başladığı yüksek lisans eğitimini Zonguldak Karaelmas Üniversitesinde tamamlayarak1996 yılında Jeoloji Yüksek Mühendisi unvanını aldı. Kısa dönem askerlikten sonra 1989 yılında Hacettepe Üniversitesi Zonguldak Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği Bölümünde Araştırma Görevlisi olarak işe başladı.

2000 yılında Mülga Zonguldak Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünde (Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü) mühendis olarak göreve başladı. 2004 yılı ile 2009 yılları arasında belli aralıklarla İmar-İskan-Afet, Proje, İmar-Planlama, Yapı Denetim ve Yapı Malzemeleri birimlerinde Şube Müdürü olarak görev yaptı. 2010 yılından itibaren Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde İl Müdür Yardımcısı olarak görev yapan ve bu görevinden AK Parti Kilimli Belediye Başkan Aday Adaylığı için istifa etmişti.

 Yücel, Evli ve bir çocuk babası

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo