17 o C Kdz. Ereğli

Askeri öğrenciler, Madenoğlu’nu ziyaret ettiler

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, Milli Savunma Üniversitesi Deniz Harp Okulu öğrencileri, açık deniz eğitimleri kapsamında Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı’na geldi.

Gündem 7 yıl 14 gün 11 saat 30 dakika önce 707

Haberi Paylaşın

Edinilen bilgiye göre, okulda eğitim gören 165 Türk öğrenci ile Kazakistan, Arnavutluk, Libya, Somali, KKTC, Bangladeş, Gambiya, Türkmenistan uyruklu 29 misafir askeri öğrenciye ilave olarak ikili askeri işbirliği kapsamında 2’si Tunus, 2’si Pakistan ve 1’i Lübnan Deniz Harp Okulu öğrencisi toplam 199 bahriyeli, 5-25 Eylül 2017 tarihleri arasında taktik manevralar, seyir, yangın, yara savunma, makine ve gemicilik eğitimlerini kapsayan açık deniz eğitimlerine tabi tutuluyor.
Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı’na demirleyen TCG Bayraktar (L-402) yerli ve milli tank gemisinde eğitimlerini sürdüren öğrenciler Devrim Bulvarı’ndaki Atatürk Anıtı önünde saygı duruşunda bulundu, İstiklal Marşı söylendi.
Daha sonra Deniz Harp Okulu Filotillası Komodoru Deniz Albay Erol Küçük ve beraberindeki heyet, Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu’nu ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve ilçe ile ilgili bilgiler veren Madenoğlu, öğrencilere başarı temennisinde bulundu.

Gündem

SON GÖREV

Gündem

TAKLA ATTI !

EN ÇOK OKUNAN

3 gün 6 saat 25 dakika önce TRAFİK POLİSİNİ BÖYLE EZDİ !
4 gün 10 saat 47 dakika önce 2 KİŞİYE 30 YIL !.
5 gün 1 saat 43 dakika önce FACİADAN DÖNÜLDÜ !
3 gün 5 saat 58 dakika önce BALI'DA KAZA ; 2'Sİ AĞIR 3 YARALI !
1 gün 8 saat 24 dakika önce BALI'DAKİ KAZADAN ACI HABER !
1 gün 3 saat 36 dakika önce ELMATEPE KARIŞTI, İŞTE İLK BİLGİLER
3 gün 8 saat 46 dakika önce BAĞLANTI YOLU YAPILIYOR !
5 gün 1 saat 27 dakika önce TAKLA ATTI !