Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Aşk Otobüsüyle Evlenme Teklifi!..

Aşk Otobüsüyle Evlenme Teklifi!..

Adem Karademir, yolcu otobüsünün önünde kız arkadaşına evlenme teklif etti.


Zonguldak’ta yaÅŸayan 29 yaşındaki Adem Karademir, yan bölümünü süslediÄŸi yolcu otobüsünün önünde kız arkadaşına evlenme teklifinde bulundu. 
Zonguldak kent merkezinde esnaflık yapan 29 yaşındaki Adem Karademir, 3 aydır birlikte olduÄŸu kız arkadaşı 23 yaşındaki Åžeydanur HoÅŸbaÅŸ’a evlilik teklifi için iki hafta öncesinden hazırlıklara baÅŸladı. Bir süre arkadaÅŸlarıyla birlikte ilginç bir evlilik teklifi için fikir alışveriÅŸinde bulunan Karademir, "AÅŸk Otobüsü" yapmaya karar verdi. Kiraladığı yolcu otobüsünün yan bölmesine fon kartonlarıyla aÅŸk sözleri yazan Karademir, 10 metre uzunluÄŸundaki pankarta da "AÅŸk SonsuzluÄŸuna Benimle Evlenir Misin?" yazdırdı.
Kendisini arayan Karademir’in yanına gelen kız arkadaşı Åžeydanur HoÅŸbaÅŸ ise kendisi için hazırlanan sürpriz karşısında bir süre ÅŸaÅŸkınlık yaÅŸadı. Erkek arkadaşının "Benimle evlenir misin?" teklifine "Evet" yanıtını veren HoÅŸbaÅŸ, mutluluÄŸunu erkek arkadaşına sarılarak paylaÅŸtı. Çift, bir süre otobüsün önünde dans etti. Sürprizi iki hafta öncesinden planladığını anlatan Adem Karademir, "Çok güzel bir duygu. Anlatamam. Ä°ki hafta öncesinden böyle bir sürpriz hazırlamıştım. EmeÄŸi geçen arkadaÅŸlarıma teÅŸekkür ediyorum" dedi.
Çift, sürprizin hazırlanmasında destek olan arkadaşlarıyla otobüsün önünde hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo