Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ASFALT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

ASFALT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Bugüne kadar yaklaşık 12 bin ton asfalt döken Kdz. EreÄŸli Belediyesi Fen Ä°ÅŸleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını Kepez bölgesinde yoÄŸunlaÅŸtırdı. Kayalık sokak ve söz konusu sokağı ana yola baÄŸlayan güzergâh üzerindeki çalışmalarını tamamlayan ekipler, Kepez tepesine kadar olan tüm yan yollar ve kaldırım çalışmaları biten Hatip Sokaktaki asfalt çalışmalarını da, hafta sonuna kadar tamamlayacak.

Fen Ä°ÅŸleri Müdürlüğü ekiplerince süren asfalt çalışmalarını BaÅŸkan Yardımcısı Esra Alpago ile birlikte yerinde inceleyen ve Fen Ä°ÅŸleri Müdür Vekili Tayfun Tarhan’dan çalışmalar ile ilgili bilgiler alan Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal,  “Ekiplerimiz bugüne kadar 12 bin ton asfalt döktü. Programda olan ve ihtiyaç duyulan diÄŸer noktalar da, yaklaşık 10 ile 12 bin ton daha asfalt dökeceÄŸiz. Bu yıl toplamda 22-24 bin ton asfalt dökmüş olacağız. “dedi.

YAN YOLLAR ASFALTLANIYOR

Kepez Kayalık Sokak’ı ana yola baÄŸlayan yan yolun dışında, Kepez’de daha önce kilit parke döşenen noktaların dışındaki tüm yan yolların asfaltlanması çalışmalarının hafta sonuna kadar tamamlanacağını söyleyen BaÅŸkan Uysal, “Ekiplerimiz daha sonra su hattı çalışması ve kaldırım düzenleme çalışması biten Hatip Sokak ve Uzun Mehmet Mahallesinde asfalt çalışmalarını sürdürecek.”dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo