Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ASAYİŞ ONLARDAN SORULACAK

ASAYÄ°Åž ONLARDAN SORULACAK

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde biri kız 5’i erkek Ekim ayının başında yapılan Emniyet Genel Müdürlüğü POMEM 10 bin polis memuru alımı mülakatlarında dereceyle sınavı geçti. Alaplılı polis adayları Ä°stanbul Arnavutköy Polis EÄŸitim Merkezinde 6 aylık eÄŸitimin ardından polis olacak.

Ekim ayının başında yapılan Emniyet Genel Müdürlüğü POMEM 10 bin polis memuru alımı mülakatlarında Alaplılı gençler dereceyle sınavı geçti. Alaplı’dan biri kız 5’i erkek olmak üzere mülakatı geçen gençler Ä°stanbul Arnavutköy Polis EÄŸitim Merkezinde 6 aylık eÄŸitimin ardından polis olacak.

Polis memuru adaylarından Alaplılı Ali Yılmaz, arkadaşları ile birlikte voleybol hocası Murat Demir ile birlikte 29 Ağustos ve 14 Ekim 2016 tarihleri arasında spor salonunda güzel bir hazırlık dönemi geçirdiklerini Polis memuru alımı mülakatlarını dereceyle kazandıklarını söyledi.

Kendilerine her türlü desteÄŸi veren voleybol hocası Murat Demir’e teÅŸekkür ettiklerini belirten Yılmaz, “18. Dönem POMEM polis memuru alımı sonuçları açıklandı. Biz Alaplı’dan arkadaÅŸlarımızla bu mülakata katıldık. 29 AÄŸustos – 14 Ekim 2016 tarihleri arasında kapalı spor salonunda voleybol hocamız Murat Demir ile birlikte yoÄŸun bir çalışma dönemi geçirdik. Gerek plaj gerekse daÄŸ koÅŸusunun hepsini tamamladık. Hocamız eÅŸliÄŸinde polis parkuruna çalıştık. Kastamonu’da mülakatlara girdik. 5 erkek ve bir kız olmak üzere mülakatları dereceyle kazandık. . Biz bu yola adeta baÅŸ koyduk,emek verdik ve emeÄŸimizin karşılığını aldık. Åžimdi ise Ä°stanbul Arnavutköy’deki polis eÄŸitim merkezine giderek burada 6 aylık eÄŸitimden geçeceÄŸiz. Ben mülakatı kazanan arkadaÅŸlarımızı tebrik ediyor. Bizi mülakata hazırlayan deÄŸerli hocamız Murat Demir’e çok teÅŸekkür ediyoruz. Kutsal görevimiz bizlere Alaplı’mıza, bölgemize ve ülkemize hayırlı olsun” dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo