14 o C Kdz. Ereğli

ARTIK EYLEM ZAMANI!

KONGREYE KADAR GÖREV ONUN...

Siyaset 4 yıl 6 ay 2 gün 15 saat 41 dakika önce 2819

Haberi Paylaşın

Mahalli İdari Seçimleri hemen öncesi başlayan seçim sonrası da süren dönemde yönetimi vekalet ile yürütüldüğü sırada partinin MYK kararıyla kayyum getirilen Zonguldak ili Ereğli ilçesi CHP Örgütü’nde, ‘başkanlık’ ataması yapılan Dr. Eylem Ertuğrul görevi törenle devraldı.
Edinilen bilgiye göre, Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı görevine Dr. Eylem Ertuğrul getirildi. Ertuğrul, görevi geçi başkan İsmail Fotadan teslim aldı.
Ertuğrul, parti binasında düzenlenen törende İl Başkanı Hakkı Güney ve İsmail Fota’nın konuşmalarının ardından yaptığı açıklamasında, her türlü seçimde sahada olduğunu belirterek şunları söyledi:
SÜREÇ ZOR
"Bizim görevimiz olağan kongre sürecine partiyi demokratik bir ortamda, adaletli bir ortamda götürmek. Ben de geleneksel bir yönetim kurulu listesi hazırlamak yerine daha çok bu süreçte bana yardımcı olacak olan tecrübeli, hepsi birbirinden değerli, çalışmaktan onur duyacağım isimlerle bir yönetim kurulu listesi oluşturdum.
Bu süreci çok düzenli bir şekilde sonlandıracağız, partimizi kongre sürecine taşıyacağız. Bu yolda yürürken dürüstlük, şeffaflık, adalet bizim en önemli yol göstericimiz olacak. Bunlardan asla ödün vermeyeceğiz.”
SORULDU: ADAY OLACAK MISINIZ?
Ertuğrul, "Sizin başkanlığınız belli birinin karşısında bir hazırlık mıdır? Kongrede aday olacak mısınız?" sorusuna ise "CHP her isimden, herkesten çok daha büyüktür. İsimlerle ilgili bu partide karar alınmaz. Genel merkez bana görev verdi, bu görev partimizi kongreye düzgün şekilde hazırlamak, adaylık için şu anda açıklama yapmayacağım" dedi.
POSBIYIK YOKTU!
CHP İl Başkanı Hakkı Güney, Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam, Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun ve partinin eski ve yeni yöneticileri ile kalabalık bir partili topluluğunun katılımıyla düzenlenen törende, partinin Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık katılmadı.

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 58 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 2 saat 10 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 20 saat 15 dakika önce GÖKHAN DEMİRTAŞ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
3 gün 17 saat 28 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 19 saat 49 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
1 gün 14 saat 4 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
2 gün 22 saat 11 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
4 gün 23 saat 18 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !
1 gün 18 saat 20 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
6 gün 11 saat 22 dakika önce AYDIN BATTAL EREĞLİ FM'İN KONUĞU OLDU !