Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ARTIK ÇARŞI MERKEZİNDE

ARTIK ÇARŞI MERKEZİNDE

Ereğli`de yapımı tamamlanan PTT binası hizmete açıldı.


EreÄŸli'de yapımı tamamlanan PTT binası hizmete açıldı.

Ä°lçe merkezindeki eski binanın 2013 yılında yıkımı ve 2017 de yeni bina yapımına baÅŸlanma sürecinden bu yana  Kargolar Caddesi’nde bulunan geçici yerinde hizmet veren Karadeniz EreÄŸli  PTT ÅŸubesi, bu sabah itibarıyla ilçe merkezindeki eski yerinde, yeni binada hizmete baÅŸladı.

BOZKURT ZÄ°YARET ETTÄ°

AK Parti Kdz. EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Saffet Bozkurt, sabah erken saatlerde Merkez PTT binasına gelerek, personele ‘hayırlı mesailer’ temennisinde bulundu. Binada incelemede bulunan Bozkurt, çeÅŸitli iÅŸlemleri için PTT’ye gelen vatandaÅŸlarla da bir süre sohbet etti.

Bozkurt, PTT’nin hizmete baÅŸlamasıyla ilgili yaptığı açıklamada ÅŸunları söyledi:

“Kdz. EreÄŸli Merkez PTT binamız, bugünden itibaren hizmet vermeye baÅŸladı. Ay başında yaptığım açıklamada da ifade ettiÄŸim gibi, PTT binamızın yapımını tamamladıktan sonra tefriÅŸatını da hızlı bir ÅŸekilde bitirerek yeni yıla girmeden halkımızın hizmetine açmanın mutluluÄŸunu yaşıyoruz. Hayırlı, uÄŸurlu olsun. PTT’nin hizmete girmesiyle birlikte, ilçe merkezindeki hareketliliÄŸin biraz daha artacağına inanıyorum. Bu vesileyle, PTT binamızın ilçemize kazandırılmasında geçmiÅŸten bu güne katkısı ve emeÄŸi olan herkese teÅŸekkür ediyor, kıymetli vatandaÅŸlarımız ile PTT çalışanlarına bir kez daha hayırlı, uÄŸurlu olsun diyorum.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran9
gülücük5
kızgın2
şaşkın1
üzgün1
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Sebahattin ozarslan

15 Aralık 2020 - 09:23

Sirin erglimizin yeni ptt binasi halkimiza hayirli olsun emegi gecenlere cok tesekkur ederim elmatepeden aza

Hebele hübele

14 Aralık 2020 - 11:41

Bunuda eskidi diyip 15 sene sonra yikarlar

Yorum Yazın

Canlı Radyo