13 o C Kdz. Ereğli

ARSLAN, ŞUBEYE HAREKET GETİRDİ

Atatürkçü Düşünce Derneği’nin (ADD) Karadeniz Ereğli Şubesi’nce kahvaltı etkinliği gerçekleştirildi.

Siyaset 6 yıl 23 gün 3 saat 26 dakika önce 1185

Haberi Paylaşın

ADD Şube Başkanı Yusuf Arslan, Mühendisler Derneği’nde ‘Bahar Kahvaltısı’ adı ile düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, katılımın yüksek olmasından dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek şunları söyledi:
“Bugün bu derneği kuranlar eminim sizler, bizlerle gurur duyuyorlar çünkü bu kadar kalabalığın, bu kadar güzel insanları, bu kadar dost yürekleri bir araya getirebilmişsek hala umut var demektir.
22-23 yıl evvel bu zamanlar birileri Karadeniz Ereğli’de yıldızı yeni yeni parlamaya başlayan Atatürkçü düşüncenin ışığında güzel şeyler hayal ediyorlardı. Türkiye’nin sayılı ilçelerinden ilk defa Atatürkçü Düşünce Derneği hayat bulmaya, can bulmaya başlamıştı. İnsanlar geleceğe endişe ile bakıyorlardı çünkü Atatürkçü Düşünce Derneği’ni kuranlar gerçekten geleceği okuyorlardı ve bu niyetle önlem olsun diye bu derneğin hayat bulmasını istiyorlardı. Nihayetinde onlar haklı çıktı, onlar hiç yanılmadı.
Geçtiğimiz 25 yıllık süre zarfında maalesef ki zaman onları haklı çıkardı. Aramızdan ayrılan devrim şehitlerimiz ve Kurucu Başkanımız Muammer Aksoy olmak üzere aramızdan ayrılan ebediyete intikal edenlere hepsine Allah’tan rahmet diliyorum.”
Konuşmanın ardından yönetim kurulu üyeleri tarafından geçmiş dönem başkanlarına ve kahvaltıya katılanlara plaket taktim edilirken, Atatürkçü Düşünce Derneği Ereğli Şubesine yeni üye olan kişilere de rozetleri takıldı.

-KATILIM-
Kahvaltıya CHP Kdz Ereğli İlçe Başkanı Şerif Sertan Ocakcı, İYİ Parti İlçe Başkan Yardımcısı Evrim Balbaloğlu, Alevi Kültür Dernekleri Başkanı Mehmet Taştan, Fenerbahçe Ereğli Şube ve Dernek Yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 4 saat 7 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 19 saat 19 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 2 saat 20 dakika önce ÇARŞI İÇİNDE DENETİMLER SIKLAŞIYOR
5 gün 23 saat 24 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
5 gün 22 saat 58 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 20 saat 37 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 17 saat 13 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 3 saat 41 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 21 saat 48 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
2 gün 1 saat 14 dakika önce PLAJLAR BÖLGESİNDE KAZA ; 2 YARALI