Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ARŞİV YALAN SÖYLEMEZ BAŞKAN !.

ARŞİV YALAN SÖYLEMEZ BAŞKAN !.

Ereğli Belediye Başkanını arşiv yine yalanladı.


Belediyeyi aÄŸlama duvarına çeviren EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı,  “Spor kulüplerine hiçbir ÅŸey verilmemiÅŸ, 7 senedir formaları yok, formalarını yıkıyorlar, ütülüyorlar o ÅŸekilde idare ediyorlar” sözleri ile yine komik duruma düştü.

EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Ocak ayı meclisinde tarihinin en kötü sezonunu yaÅŸayan EreÄŸli Belediyespor’a, ayni ve nakdi yardım yapılmasının görüşüleceÄŸi mecliste yaptığı konuÅŸma ile yine komik duruma düştü.

Sezon başından beri 3 hoca getiren, sadece 245 bin lira ödenen 3 santraforun da aralarında bulunduğu toplam 14 futbolcuyu devre bitmeden gönderip, bu oyunculara ödenen paraları çöpe atan ve devre arasında yapılacak 6 transfer için de meclisten çıkacak parayı bekleyen yönetimin başındaki isim, yine eski yönetime çamur attı.

BaÅŸarısızlığı   “Spor kulüplerine hiçbir ÅŸey verilmemiÅŸ, 7 senedir formaları yok, formalarını yıkıyorlar, ütülüyorlar o ÅŸekilde idare ediyorlar”  açıklaması ile örtmeye çalışan baÅŸkanı arÅŸiv yine yalanladı.

Zira son 5 yılda spor kulüplerine 2 kez malzeme yardımı, maddi yardım, alt yapı takımlarına ve salon sporlarına  malzeme yardımı,spor kulüplerine  lig katılım bedellerinin ödenmesi ve ulaşım imkânı gibi destekler verilmiÅŸti.

Posbıyık son iki sezonda ÅŸampiyonluk kovalayan takım için harcanan paralara da deÄŸinerek “O paralar nereye gitti, bilmiyorum.” dedi.  Oysa  EreÄŸli Belediyespor yönetimi meclisten çıkan yardımı geçmiÅŸ yönetim gibi ÅŸampiyonluÄŸu kovalamak için deÄŸil, küme düşmemek, Devrek’i geçmek ve Play –aut oynamamak için harcayacak.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük8
kızgın2
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Ünal Sevinç

03 Ocak 2020 - 11:14

Adam 10 ay oldu geldiğinden beri ağlıyor ama yeni makam aracı alıyor, her hafta şehir dışına çıkıyor 10 tane danışmana dünyanın maaşını ödüyor adam fazla diyor 40 işçi alıyor. evine süt getiren kadının oğlunu dahil.Ereğli ile kafa buluyor

Yorum Yazın

Canlı Radyo