Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Arıza yapan aracı iterken canından oldu

Arıza yapan aracı iterken canından oldu

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Bartın’da, arızalanan otomobili iten kişi, arkadan çarpan başka bir aracın altında kalarak can verdi. 
Edinilen bilgilere göre Mustafa Akkabak (42) ve Tanju Kalaycı (31), çalıştıkları otelden mesaileri bitince 74 DF 831 plakalı otomobilleri ile oturdukları Çeştepe köyüne gitmek üzere yola çıktı.
İki arkadaş Zonguldak yolu üzerindeki Polisevi mevkisine geldikleri sırada otomobil arızalanınca Tanju Kalaycı aracı itmeye başladı.
Bu sırada Recep Bayrak (31) yönetimindeki 74 AAD 252 plakalı otomobil, aracı itmeye çalışan Tanju Kalaycı'ya ve otomobile çarptı. İki otomobil arasında kalan Kalaycı olay yerinde feci şekilde can verirken, arkadaşı Mustafa Akkabak ile diğer aracın sürücüsü Recep Bayrak ile araçtaki Yusuf Kaynak (50) yaralandı. Diğer sürücülerin haber vermesinin ardında olay yerine çok sayıda sağlık görevlisi, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan yaralılar AFAD ve belediye ekipleri tarafından çıkartıldı. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Bartın Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Mustafa Akkabak ve Yusuf Kaynak’ın da hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. 74 DF 831 plakalı otomobil hurda haline geldiği kazada LPG tankının sızdırması nedeniyle olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Zonguldak - Bartın yolunun da uzun süre trafiğe kapandığı olayda araçların kaldırılmasının ardından trafik akışı normale döndü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 
3 ay önce evlenmiş 
Diğer yandan kazada ölen Tanju Kalaycı'nın 3 ay önce Gülşen Kalaycı ile hayatını birleştirdiği ve nikah şahitliklerini de AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun ve AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı'nın yaptığı öğrenildi. 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın1
kızgın1
gülücük0
hayran0
üzgün0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo