13 o C Kdz. Ereğli

Arif Madenci’ye son görev

Gündem 7 yıl 1 ay 11 gün 9 saat 26 dakika önce 4709

Haberi Paylaşın

Geçirdiği kalp Krizi sonucu vefat eden Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Üyesi ve Madenci Gemi Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Arif Madenci son yolculuğuna uğurlandı. Önceki gün oğlunu ziyaret için gittiği Ukrayna’da geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Ereğli’nin sevilen İş adamı Madenci Gemi Sanayii Yönetim Kurulu Başkanı Arif Madenci, 19 Mart Pazar günü gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı. Bozahanede kılınan cenaze namazı öncesi Merhum Madencinin Eşi Yasemin Madenci ve Çocukları tabutunun başında taziyeleri kabul etti. Ereğli İlçe Müftüsü Recai Albayrak’ın öğle namazına müteakip kıldırdığı cenaze namazının ve alınan helalliğin ardından Merhum Madenci için sahibi olduğu Madenci Gemi Sanayi önünde tören düzenlendi. Törende aile yakınları ve çalışanları gözyaşına boğuldu.

Merhum Madencinin naaşı daha sonra Akçakoca’ya getirildi. Merhum Madenci burada ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Osmaniye Mahalle mezarlığında defnedildi.

Öte yandan Bozahane Cami’de Merhum Madenci ile birlikte kalp krizi sonucu vefat eden 62 Yaşındaki Kadriye Sarıgül’de son yolculuğuna uğurlandı. Merhum Madenci’nin geçmişte merhume Kadriye Sarıgül’e yardımda bulunduğu öğrenildi.

Tabutunun üzerine Galatasaray Bayrağı sarılan Merhum Madenci’nin Cenazesine, AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekilleri Şerafettin Turpçu, Ünal Demirtaş, Kdz.Ereğli İlçe Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Deniz Kurmay Albay Aykut Manioğlu, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek,Eski Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, CHP Ereğli İlçe Başkanı Şerif Sertan Ocakçı,Enerji ve Tabi Kaynaklar eski Bakanı Zeki Çakan,Ereğli Önceki Belediye Başkanı Halil Posbıyık, MHP Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker, Ereğlililer Derneği Başkanı Noyan Keskin, İş adamları,Sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile Madenci ve Sarıgül ailelerinin dost ve akrabalarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Ereğli FM Ailesi olarak Merhum Arif Madenci ile Merhume Kadriye Sarıgül’e Allahtan rahmet dost ve akrabalarına başsağlığı dileriz.

(Ereğli FM Haber Merkezi)

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

3 gün 14 saat 40 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
5 saat 52 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
4 gün 9 saat 57 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
4 gün 9 saat 31 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 7 saat 10 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
3 gün 3 saat 46 dakika önce AĞIR YARALI !
1 gün 14 saat 14 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
8 saat 21 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
3 gün 8 saat 2 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !