Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Arif Madenci’ye son görev

Arif Madenci’ye son görev

GeçirdiÄŸi kalp Krizi sonucu vefat eden Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Ãœyesi  ve  Madenci Gemi Sanayi Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Arif Madenci son yolculuÄŸuna uÄŸurlandı. Önceki gün oÄŸlunu ziyaret için gittiÄŸi Ukrayna’da geçirdiÄŸi kalp krizi sonucu vefat eden  EreÄŸli’nin sevilen Ä°ÅŸ adamı Madenci Gemi Sanayii Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Arif Madenci, 19 Mart Pazar günü gözyaÅŸları içerisinde son yolculuÄŸuna uÄŸurlandı. Bozahanede kılınan cenaze namazı öncesi Merhum Madencinin EÅŸi Yasemin Madenci ve Çocukları tabutunun başında taziyeleri kabul etti. EreÄŸli Ä°lçe Müftüsü Recai Albayrak’ın öğle namazına müteakip kıldırdığı cenaze namazının ve alınan helalliÄŸin ardından Merhum Madenci için sahibi olduÄŸu Madenci Gemi Sanayi önünde tören düzenlendi. Törende aile yakınları ve çalışanları gözyaşına boÄŸuldu.

Merhum Madencinin naaşı daha sonra Akçakoca’ya getirildi. Merhum Madenci burada ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından  Osmaniye Mahalle mezarlığında defnedildi.

Öte yandan Bozahane Cami’de Merhum Madenci ile birlikte kalp krizi sonucu vefat eden 62 Yaşındaki Kadriye Sarıgül’de son yolculuÄŸuna uÄŸurlandı. Merhum Madenci’nin geçmiÅŸte merhume Kadriye Sarıgül’e yardımda bulunduÄŸu öğrenildi.

Tabutunun üzerine Galatasaray Bayrağı sarılan  Merhum Madenci’nin Cenazesine, AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekilleri Åžerafettin Turpçu, Ãœnal DemirtaÅŸ, Kdz.EreÄŸli Ä°lçe Kaymakamı Nazım MadenoÄŸlu, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Deniz Kurmay Albay Aykut ManioÄŸlu, Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, Galatasaray Kulübü BaÅŸkanı Dursun Özbek,Eski Zonguldak Milletvekili Fazlı ErdoÄŸan, AK Parti EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı M. Fatih Çakır, CHP EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Åžerif Sertan Ocakçı,Enerji ve Tabi Kaynaklar eski Bakanı Zeki Çakan,EreÄŸli Önceki Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık, MHP EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Talat Åžeker, EreÄŸlililer DerneÄŸi BaÅŸkanı Noyan Keskin, Ä°ÅŸ adamları,Sivil toplum kuruluÅŸu temsilcileri ile Madenci ve Sarıgül ailelerinin dost ve akrabalarının yanı sıra çok sayıda vatandaÅŸ  katıldı.

EreÄŸli FM Ailesi olarak Merhum Arif Madenci ile Merhume Kadriye Sarıgül’e Allahtan rahmet dost ve akrabalarına baÅŸsaÄŸlığı dileriz.

(EreÄŸli FM Haber Merkezi)

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Bilal SARIGÃœL

20 Mart 2017 - 12:53

BİZ DE AİLEMİZ ADINA MADENCİ AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ NE TESADÜF DÜR Kİ GEÇMİŞTE YARDIM ETTİĞİ ABLAMIN CENAZESİNDE MUSALLA TAŞLARINDA YAN YANA BİR ARAYA GELDİLER BİR TARAFTA FAKİR BİR İNSAN DİĞER TARAFTA ZENGİN BİR İNSAN AMA HER İKİSİDE FANİ ALEMDEKİ YOLCULUKLARINI TAMAMLAYIP BAKİ ALEME GÖÇTÜLER MADENCİ AİLESİNİN MERHUME ABLAMA YAPTIĞI YARDIMDAN DOLAYI ALLAH RAZI OLSUN DER TEKRAR BAŞLARI SAĞ OLSUN DİLEKLERİMİZİ BU VESİLEYLE PAYLAŞIRIZ

Yorum Yazın

Canlı Radyo