Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Arazi kavgasında kan aktı; 1’ i ağır 3 yaralı

Arazi kavgasında kan aktı; 1’ i ağır 3 yaralı

BÖLGEDE OLAN BİTENLER İÇİN www.ereglifm.com.tr


Karadeniz EreÄŸli’de iddiaya göre aralarında arazi sorunu olan iki aile arasında kavgada kan aktı. Biri ağır 3 kiÅŸi yaralandığı kavgada silah ateÅŸlendi, bahçe tırpanı kullandı.
Edinilen bilgiye göre, Köseler Mahallesi Cami Sokak’ta iddiaya göre Ä°smail C’nin (67) evine gelen kardeÅŸinin karısı Fatma C. (53) ile oÄŸlu Muzaffer C. (22) arasında arazi yüzünden tartışma çıktı.
Ä°smail C’nin eÅŸi Havvagül C’ninde (65) dahil olduÄŸu tartışma kısa sürede kavgaya döndü. Havvagül C, başına aldığı tırpan darbesi ile yaralanınca, Ä°smail C, ikinci kattaki evine çıkarak camdan yeÄŸeni Muzaffer C. ile yengesi Fatma C’ye  iddiaya göre av tüfeÄŸi ateÅŸ etti. Silahtan çıkan kurÅŸunlarla yaralanan anne ve oÄŸlu, mahalle halkı tarafında özel araç ile Özel Echomar Hastanesi’ne kaldırıldı.
Anne Fatma C’nin durumunun iyi olduÄŸu ancak Muzaffer C’nin durumunun ağır olduÄŸu öğrenildi. Aldığı tırpan darbesi ile yaralanan Havvagül C’nin ise devlet hastanesine kaldırıldı ve durumunun iyi olduÄŸu kaydedildi. Yengesi ve yeÄŸenini yaralayan Ä°smail C. ise polis tarafından gözaltına alınarak karakola götürüldü.
Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın1
gülücük0
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo