13 o C Kdz. Ereğli

Aracında silahla yakalandı; ifadesi şaşkına çevirdi!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Asayiş 4 yıl 11 ay 25 gün 16 saat 8 dakika önce 786

Haberi Paylaşın

Düzce’de trafik uygulamasında bir araçta tabanca ve silah ele geçirdi. Sürücünün silahları, gelen Ramazan ayını kutlamak için aldığını söylemesi polisleri şaşırttı.
Düzce Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinde trafik uygulaması yaptı. Valilik Kavşağı'nda denetim yapan ekipler, durdurdukları bir otomobilin arka koltuğunda şarjörlü av silahı olduğunu fark ettiler. Bunun üzerine olay yerine çağrılan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ile birlikte araçta detaylı inceleme yapan ekipler, otomobilin torpido bölümünde de kurusıkı tabanca buldular. Av silahı ve tabancaya el koyan ekipler, sürücü T.K’yı ifadesini almak üzere Osman Çatana Polis Merkezi’ne götürdüler. T.K.’nin alınan ifadesinde gelen Ramazan ayını kutlamak için silahları aldığını söylemesi polisleri şaşkına çevirdi.
"Ramazan ayı huzur ayıdır, huzuru bozmayın"
Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ise Ramazan ayının huzur, sükunet, sabır ayı olduğuna dikkat çekerek, Ramazan ayını kutlama bahanesiyle havaya silahla, tabancayla ateş etmenin insanları tedirgin ettiğini, bunun da Ramazan ayının manasını bozduğunu vurgulayarak, toplumun huzur ve sükunetini kimsenin bozmasına izin verilmeyeceğini dile getirdiler.

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

3 gün 20 saat 18 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
11 saat 30 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
4 gün 15 saat 35 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
4 gün 15 saat 9 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 12 saat 48 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
3 gün 9 saat 24 dakika önce AĞIR YARALI !
1 gün 19 saat 52 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
13 saat 59 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
3 gün 13 saat 40 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !