Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Aracında silahla yakalandı; ifadesi şaşkına çevirdi!

Aracında silahla yakalandı; ifadesi şaşkına çevirdi!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Düzce’de trafik uygulamasında bir araçta tabanca ve silah ele geçirdi. Sürücünün silahları, gelen Ramazan ayını kutlamak için aldığını söylemesi polisleri ÅŸaşırttı. 
Düzce Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Åžube Müdürlüğü ekipleri, ÅŸehir merkezinde trafik uygulaması yaptı. Valilik KavÅŸağı'nda denetim yapan ekipler, durdurdukları bir otomobilin arka koltuÄŸunda ÅŸarjörlü av silahı olduÄŸunu fark ettiler. Bunun üzerine olay yerine çaÄŸrılan AsayiÅŸ Åžube Müdürlüğü ekipleri ile birlikte araçta detaylı inceleme yapan ekipler, otomobilin torpido bölümünde de kurusıkı tabanca buldular. Av silahı ve tabancaya el koyan ekipler, sürücü T.K’yı ifadesini almak üzere Osman Çatana Polis Merkezi’ne götürdüler. T.K.’nin alınan ifadesinde gelen Ramazan ayını kutlamak için silahları aldığını söylemesi polisleri ÅŸaÅŸkına çevirdi. 
"Ramazan ayı huzur ayıdır, huzuru bozmayın" 
Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ise Ramazan ayının huzur, sükunet, sabır ayı olduÄŸuna dikkat çekerek, Ramazan ayını kutlama bahanesiyle havaya silahla, tabancayla ateÅŸ etmenin insanları tedirgin ettiÄŸini, bunun da Ramazan ayının manasını bozduÄŸunu vurgulayarak, toplumun huzur ve sükunetini kimsenin bozmasına izin verilmeyeceÄŸini dile getirdiler. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
şaşkın1
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo