Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ARABA TERS DÖNDÜ: 1 YARALI

ARABA TERS DÖNDÜ: 1 YARALI

Karadeniz EreÄŸli’de meydana gelen trafik kazasında 1 kiÅŸi yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansırken ters dönen araçtan çıkarılan yaralıya ilk müdahaleyi çevreden geçen vatandaÅŸlar ile kazayı duyarak olay yerine gelen yakınları yaptı.

 

Karadeniz EreÄŸli’de vatandaÅŸlar, devrilen otomobilden çıkarılan yaralıyı sıcaktan korumak için kartondan gölgelik yaptı.  Müftü Mahallesi Ä°brahim Efe Caddesi üzerinde Muzaffer Dilmaç (60) idaresindeki 67 SH 954 plakalı otomobil ile seyir halinde iken kavÅŸaÄŸa kontrolsüz giren bir baÅŸka aracın çarpması sonucu orta refüje vurarak devrildi.  

 

YAKINLARI GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Yaralı sürücüyü çevreden gelen vatandaÅŸlar ters dönen araç içerisinden çıkardı. SaÄŸlık ekiplerinin gelmesini bekleyen vatandaÅŸlar, yaralının sıcaktan  etkilenmemesi için kartondan gölgelik yaptı. Kaza haberini alan sürücünün yakınları ise gözyaÅŸlarına hakim olamadı. Yakınları sürücüye sarılarak gözyaşı döktü, vatandaÅŸların elinden aldığı karton ile gölgelik yapmaya çalıştı.  

 

KAZA ANI KAMERALARA YANSIDI

SaÄŸlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı EreÄŸli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Bir iÅŸyerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde ana yolda ilerleyen araça kavÅŸaÄŸa giren baÅŸka bir araç arka bölümden çarpıyor, çarpmanın etkisi ile araç orta refüje vurarak ters dönüyor.   

 

 

ARABA TERS DÖNDÜ: 1 YARALI

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo