9 o C Kdz. Ereğli

AR-GE Önemli!.

Gündem 7 yıl 1 ay 27 gün 10 saat 34 dakika önce 475

Haberi Paylaşın

Kdz.Ereğli’de Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nca AR-GE ve Tasarım Merkezi Tanıtım ve Bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yaşar Tetiker, Oda Konferans Salonu’nda, saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından yaptığı konuşmada, pazara kazan kişinin, belli bir altyapıya ihtiyacı olduğunu söyledi. Çağ ve hedefleri yakalamakta AR-GE’nin önemli olduğunu belirten Tetiker, şöyle dedi: “Pazara kazanmanın, bir altyapısı vardır. Hedeflerin dışındaki en önemli hadiselerden bir tanesi pazarlara inmek, pazarlarda ki hedefleri tutturabilmek ve pazarlarda tutunabilmektir. Bunun için ise en önemli şey kalitedir. Kaliteyi ne ile yakalayacaksınız? AR-GE çalışmaları, Tasarım Merkezleri, büyük uğraşlar ve sermayenizden ayıracağınız pay ile bu konular ağırlık vererek çağı ve hedefleri yakalayacaksınız. Mal satmak, mücadele etmek AR-GE Çalışma Merkezi ve bu safhada olan uğraşlar ile oluşacaktır.”

DAİRE BAŞKANI, SUNUM YAPTI

Zonguldak Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Resul Acar’ın, müdürlükçe yürütülen AR-GE ve Tasarım Merkezlerine sağlanan destekler ve başvuru sürecine ilişkin bilgiler verdi. Ardından ise konuşmacı olarak ilçeye gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı AR-GE ve Tasarım Merkezleri Daire Başkanı Fatih Kemal Öztürk ile Yeminli Mali Müşavir Necmi Ulus, birer sunum yaptılar.Toplantıyı, Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, TSO yöneticileri ve çok sayıda Oda üyesi takip etti.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

3 gün 3 saat 38 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
6 gün 15 saat 39 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
4 gün 12 saat 6 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
6 gün 11 saat 7 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
3 gün 6 saat 14 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
5 gün 1 saat 44 dakika önce 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
3 gün 3 saat 9 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
3 gün 6 saat 44 dakika önce FESTİVALE HANGİ SANATÇILAR GELİYOR ?
6 gün 14 saat 33 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
3 gün 14 saat 57 dakika önce AYRINTILAR BELLİ OLDU!