Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

AR-GE Önemli!.

AR-GE Önemli!.

Kdz.EreÄŸli’de Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nca AR-GE ve Tasarım Merkezi Tanıtım ve Bilgilendirme toplantısı gerçekleÅŸtirildi.

Karadeniz EreÄŸli Ticaret ve Sanayi Odası BaÅŸkanı YaÅŸar Tetiker, Oda Konferans Salonu’nda, saygı duruÅŸunda bulunulup Ä°stiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından yaptığı konuÅŸmada, pazara kazan kiÅŸinin, belli bir altyapıya ihtiyacı olduÄŸunu söyledi. ÇaÄŸ ve hedefleri yakalamakta AR-GE’nin önemli olduÄŸunu belirten Tetiker, şöyle dedi: “Pazara kazanmanın, bir altyapısı vardır. Hedeflerin dışındaki en önemli hadiselerden bir tanesi pazarlara inmek, pazarlarda ki hedefleri tutturabilmek ve pazarlarda tutunabilmektir. Bunun için ise en önemli ÅŸey kalitedir. Kaliteyi ne ile yakalayacaksınız? AR-GE çalışmaları, Tasarım Merkezleri, büyük uÄŸraÅŸlar ve sermayenizden ayıracağınız pay ile bu konular ağırlık vererek çağı ve hedefleri yakalayacaksınız. Mal satmak, mücadele etmek AR-GE Çalışma Merkezi ve bu safhada olan uÄŸraÅŸlar ile oluÅŸacaktır.”

DAÄ°RE BAÅžKANI, SUNUM YAPTI

Zonguldak Bilim, Sanayi ve Teknoloji Ä°l Müdürü Resul Acar’ın, müdürlükçe yürütülen AR-GE ve Tasarım Merkezlerine saÄŸlanan destekler ve baÅŸvuru sürecine iliÅŸkin bilgiler verdi. Ardından ise konuÅŸmacı olarak ilçeye gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı AR-GE ve Tasarım Merkezleri Daire BaÅŸkanı Fatih Kemal Öztürk ile Yeminli Mali Müşavir Necmi Ulus, birer sunum yaptılar.Toplantıyı, EreÄŸli Kaymakamı Nazım MadenoÄŸlu, TSO yöneticileri ve çok sayıda Oda üyesi takip etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo