Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Annesini Öldüren Evlat, Hakim Karşısında !.

Annesini Öldüren Evlat, Hakim Karşısında !.

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak’ta geçen yıl 9 bıçak darbesiyle öldüren annenin, kaçarken yakalanan 22 yaşındaki oÄŸlu ve eÅŸi hakim karşısına çıktı.

Zonguldak 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruÅŸmaya baba PaÅŸahan Uyanık Ses ve Görüntü BiliÅŸim Sistemi (SEGBÄ°S) yöntemiyle katıldı. DuruÅŸmada tutuklu sanık Özkan Uyanık da hazır bulundu. Baba PaÅŸahan Uyanık’ın olaydan 20 dakika önce oÄŸlu ile telefon görüşmesi yaptığını hatırlatan mahkeme baÅŸkanı, görüşmedeki detayı sordu. Bunun üzerine PaÅŸahan Uyanık, “Çocukların Zonguldak'a gittiklerinden haberim yoktu. Özkan ile telefonda görüştük. Bana 'Ankara'dayım annemi bulduk Zonguldak'a onu almaya gidiyorum. Annemi getireceÄŸiz' dedi. Giderken kardeÅŸi Serkan'ı da almış. Annesi Serkan'ı çok severdi, ikna edebilir düşüncesiyle yanına almış. Ben eÅŸimi öldürmek isteseydim bunu 2-3 defa Ä°stanbul'da ziyaret ettiÄŸimde yapardım. Nazlı, giderken 30 bin TL paramızı da alıp gitmiÅŸ. Biz evde kızımla aç kaldık. Telefon görüşmemizde öfkeyle annelerinin yanındaki adamı, Mehmet S.'yi öldürün dedim. Bunu o anki öfkeyle söyledim" diye konuÅŸtu.

Tutuksuz yargılanan diğer kardeş Serkan Uyanık ise milli sporcu olduğunu ifade ederek adli kontrol şartının kaldırılmasını talep etti. Mahkeme ise sanığın yurt dışına kaçma şüphesini göz önünde bulundurarak adli kontrol şartının kaldırılması talebini reddetti. Duruşma ise tanıkların dinlenmesi için ileri tarihe ertelendi.

Olay,

9 Ekim 2017'de Karşıyaka Mahallesi'nde meydana geldi. Bitlis'te eşinden şiddet gördüğü için kadın sığınma evine yerleşen, ardından İstanbul ve son olarak Devrek'e kaçan Nazlı Uyanık, olaydan 2 gün önce taşındığı evde, izini bulan oğlu Özkan Uyanık tarafından 9 bıçak darbesiyle öldürüldü. Bitlis'e kaçarken yakalanan Özkan Uyanık ve kardeşi Sertan Uyanık tutuklandı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
kızgın1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo