Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ANNELER GÜNÜN KUTLU OLSUN ANNE ..

ANNELER GÃœNÃœN KUTLU OLSUN ANNE ..

Kdz. EreÄŸli, Ortacı Köyü’nde annesi 106 yaşındaki Emine Bayram ile birlikte yaÅŸayan 80 yaşındaki kızı Kübra Sezer, yılardır  yatalak olan annesinin bakımı ile ilgileniyor.

Annesinin 7 çocuğundan biri olduğunu anlatan 10 çocuk annesi Kübra Sezer, annesinin 104 yaşına kadar kendi ihtiyaçlarını kendisi görebildiğini ancak son 2 yıldır yataktan kalkamadığını söyledi. Sezer, yaptığı açıklamasında şunları söyledi.

 “Benim kardeÅŸlerim de kendi çocuklarım da herkes kendine göre bir hayata atıldı. Babam yaklaşık 50 yıl önce eÅŸim ise 30 yıl önce hayata gözlerini yumdu. Ana kız birlikte bu evi paylaşıyoruz. 2 Yıldır anneme gece gündüz bakıyorum, çok mutluyum bu yaÅŸta annem hayatta olduÄŸu için. Anneler gününü kutladım, elini öptüm”

Kübra Sezer’in oÄŸlu Ayhan Sezer de resmi yaşı 106 olan anneannesi Emine Bayram’ın 110 yaşında olduÄŸunun tahmin ettiklerini anlatarak, “Geçenlerde Sosyal Sigortalar Kurumu’ndan müfettiÅŸler geldi. Rahmetli eÅŸinden maaÅŸ alıyor anneannem. MüfettiÅŸler, ’gerçekten de bu kiÅŸi 100 yaşını geçti yaşıyor mu?’ diye kontrol etmek için geldiler” dedi.

Fenerbahçe Spor Kulübü EreÄŸli Åžube BaÅŸkanı Serdar Özbek beraberinde Yönetim Kurulu üyeleri ve eÅŸleri ile anne kızın Ortacı Köyü Merkez Mahallesi’ndeki evlerine gitti, Anneler Günü’nü kutladı. Åžube BaÅŸkanı Özbek, bölgenin en yaÅŸlı insanlarından biri olduÄŸunu öğrendikleri Emine Bayram’ı ziyaretinde yaptığı konuÅŸmasında, “Bölgenin en yaÅŸlı annesinin yanına geldik. Anne ve kız aynı evde yaşıyorlar. Kızı da cennetlik, kendisi 80 yaşında bakıma ihtiyacı var iken böyle yaÅŸlı bir anneye bakmak, gerçekten de eli öpülecek insansın” sözleri ile konuÅŸtu. BaÅŸkan, yönetici ve eÅŸleri anne kıza çeÅŸitli hediyeler verdi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo