Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ANNE VE OĞLUNA TUTUKLAMA!.

ANNE VE OÄžLUNA TUTUKLAMA!.

Kdz.EreÄŸli’de, hurdacılık yaparak geçimini saÄŸlayan Erkan Dumanlı’yı pompalı tüfekle öldürdüğü iddia edilen eÅŸi ve oÄŸlu tutuklandı.

Kdz. EreÄŸli’de, hurdacılık yapan kiÅŸiyi pompalı tüfekle öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan eÅŸi ve oÄŸlu çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. EreÄŸli Ä°lçe Jandarma Komutanlığındaki iÅŸlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen GülÅŸen Dumanlı (40) ile oÄŸlu Ä°lker Dumanlı (19) çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. GülÅŸen Dumanlı mahkemede verdiÄŸi ifadesinde eÅŸi Erkan Dumanlı’yı kendisinin pompalı tüfek ile vurarak öldürdüğünü söyledi. Mahkeme GülÅŸen Dumanlı ile olay anında barakada bulunan oÄŸlu Ä°lker Dumanlı’yı tutukladı. Ä°ki zanlı iÅŸlemlerinin ardından Beycuma Cezaevine gönderildi.

OLAY

Ä°lçeye baÄŸlı Kurtlar Köyü KaptaÅŸ Mahallesi’nde sabah saatlerinde Dumanlı ailesinin yaÅŸadığı barakada tartışma çıktı. Tartışmanın ardından pompalı tüfek ile göğsündün vurulan Erkan Dumanlı (37) olay yerinde hayatını kaybetti. Silah sesini duyan vatandaÅŸlar durumu jandarma ve saÄŸlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen saÄŸlık ekipleri, Dumanlı’nın hayatını kaybettiÄŸini belirledi. EÅŸini kendisi vurduÄŸunu söyleyen G.Dumanlı (40) ile evde bulunan oÄŸlu Ä°. Dumanlı (19) Jandarma tarafından gözaltına alındı. GözyaÅŸlarına hakim olamayan G.D. bir süre ağıt yaktı. Bursa, Mustafa KemalpaÅŸa nüfusuna kayıtlı Erkan Dumanlı’nın cenazesi ise savcının yaptığı incelemenin ardından EreÄŸli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Dumanlı ailesinin yaklaşık 1 ay önce Bursa’dan Kurtlar köyüne geldiÄŸi ve hurdacılık yaparak geçimini saÄŸladığı öğrenildi. Olay ile ilgili soruÅŸturma ise sürüyor.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo