Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ANNE VE KIZININ SAĞLIK DURUMU

ANNE VE KIZININ SAĞLIK DURUMU

Depremden kurtulan hamile kadın Ereğli`de doğum yaptı


Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerden kurtularak Zonguldak’ın Ereğli İlçesine gelen hamile kadın, doğum yaptı.
Edinilen bilgilere göre, Kahramanmaraş’ın Elbistan İlçesinde ikamet ettikleri sırada yaşanan depremlere yakalanan depremzede aile, Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Öğretmenevine yerleştirilmişti.
Bu sırada hamile olarak depremden kurtarılan anne İlkyaz Meşe, normal süreçte sancılarının başlaması üzerine Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Bugün akşam saatlerinde hastanede doğumu gerçekleşen anne, bir kız çocuğu dünyaya getirdi.
Fadime ismi verilen kız çocuğu ile annenin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

BABA KONUŞTU

Baba olmanın mutluluğunu yaşayan Zeki Meşe, depremde evlerinin ciddi hasar gördüğünü belirterek, “Bindik arabaya ya nasip diyerek bu tarafa doğru geldik. Amcamın kızı burada ikamet ediyor. 2 gün süren yolculuğun ardından Ereğli'ye geldik. Burada Kaymakam Bey öğretmenevini tahsis etti. Onlardan Allah razı olsun. Doğum hastanede oldu, çok şükür sağlığı yerinde. Allah devletimizi başımızdan eksik etmesin" dedi.

Bebeğine Fadime adını verdiklerini ifade eden Zeki Meşe, “Binaların 3'te 2'si gitmişti. Sadece canımız sağ. Çocuk olacağı için orada kalamadık. Görmediğimiz, yapmadığımız iyiliği buralarda gördük. Ereğli halkından da kaldığımız öğretmenevi çalışanlarından da Allah razı olsun. Havaların ısınması ile çocuğumuzun da sağlığı yerinde olursa 1 aya kadar dönmek istiyoruz. Akrabalarımız, toprağımız, ailemiz orada. Bir an önce evler falan yapılır inşallah, Allah güç kuvvet verir devletimize."

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo