parçalı bulutlu 8 o C Kdz. Ereğli

Anne ve kızı 4 gündür kayıp

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Anne ve kızı 4 gündür kayıp

Asayiş 6 yıl 1 ay 21 gün 15 saat 32 dakika önce 2604

Haberi Paylaşın

Düzceli 26 yaşındaki epilepsi hastası kadın, 2 yaşındaki kızı ile birlikte kayboldu. Yaklaşık 4 gündür kendilerinden haber alınamayan anne ve kızı için aile fertleri seferber oldu.
Edinilen bilgiye göre, ailesinin psikolojik sorunlar yaşadığını iddia ettiği Elif Çakar Kuru 2 yaşındaki kızı Zührenaz Kuru ile birlikte 22 Şubat Cuma günü Gölyaka Hacıyakuplar köyündeki evinden ayrıldı. Cep telefonunu da evde bırakan Kuru, en son aynı gün Düzce Merkez Spor Sokak ve İstanbul Caddesi’ne görüldü.
Aile, anne ve kızın bulunması için Cumhuriyet Başsavcılığı’na kayıp başvurusunda bulundu. Kızlarının psikolojik durumu nedeniyle kötü niyetli kişilerce kandırılabileceğini belirten aile fertleri, kayıp anne ve kızını görenlerin Emniyet Müdürlüğü’ne bildirmesini istiyor.
Kayıp kızın babası İskender Çakır, görenlerin insaniyet namına haber vermesini istedi.

EN ÇOK OKUNAN

img 4 gün 21 saat 4 dakika önce EVİNDE ÖLÜ BULUNDU
img 3 gün 19 saat 38 dakika önce ALAPLI'DAKİ KAZADA 1'İ AĞIR 3 YARALI
5 gün 19 saat 21 dakika önce TTK'DA İŞE ALIM LİSTESİ BELLİ OLDU
4 gün 12 saat 2 dakika önce İKİ KATLI BİNA ALEVLERE TESLİM OLDU
6 gün 16 saat 20 dakika önce MAZOTA 2.52 TL İNDİRİM, ULAŞIMA % 35 ZAM !
20 saat 21 dakika önce KAMYONET 2 YAYAYA ÇARPTI !
4 gün 21 saat 21 dakika önce BU FOTOĞRAF EREĞLİ'DEN
2 gün 12 saat 38 dakika önce İŞTE MAÇIN GENİŞ ÖZETİ
5 gün 13 saat 10 dakika önce POLİS TEŞKİLATI 180 YAŞINDA