13 o C Kdz. Ereğli

ANNE, ÇOCUKLARININ BIÇAK DARBELERİ İLE ÖLDÜ!!!

Çocukları tarafından 9 yerinde bıçaklanarak öldürülen Nazlı Uyanık’ın eşinden şiddet gördüğü için evinden kaçtığı, yeniden evlenmek istediği için çocukları tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Asayiş 6 yıl 6 ay 18 gün 16 saat 50 dakika önce 1305

Haberi Paylaşın

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde bir kadın, eşinden şiddet gördü evden kaçtı. Yeniden evlenmek isteyince çocukları tarafından öldürüldü.
Edinilen bilgiye göre, Bitlis’te birlikte yaşadığı eşinden şiddet gören 44 yaşındaki Nazlı Uyanık, yaşadığı evi terk ederek İstanbul da sığınma evine yerleşti. Burada Devrek’li bir kadınla tanışan Nazlı Uyanık, tanıştığı kadınla Zonguldak’ın Devrek ilçesine geldi. Devrek’te ev tutan kadın, kocasından kaçtığı için evin ikametini üzerine almak istemedi. Kaçtığı anlayan ev sahibi, kadını evden çıkarttı. Aynı mahallede başka bir ev bulan Uyanık, burada ev sahibi ile anlaşarak evi tuttu.
ANNELERİNİ ÖLDÜRDÜLER!
İstanbul’da tanıştığı kadın, Nazlı Uyanık’la abisinin evlenmesi istedi. Evlenme konusuna sıcak bakan Nazlı Uyanık, konuyu çocuklarıyla konuştu. Annelerinin evleneceğini duyan çocukları Zonguldak’ın Devrek ilçesinde annesinin ikamet ettiği adrese gelerek Uyanık’ı 9 yerinden bıçakladı. Olayın ardından harekete geçen emniyet müdürlüğü ekipleri çocukları olan Ö.U. (21) ve S.U (17) için arama çalışması başlattı. Yapılan çalışma neticesinde emniyet ekipleri Ö.U.ve S.U.’yu, Ankara girişinde yakaladı. Gözaltına alınan kardeşler Ankara’dan Devrek İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirildi. İfadesi alınan kardeşler suçlarını itiraf etti. Cinayette kullanılan bıçağın hala kayıp olduğu öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

EN ÇOK OKUNAN

1 gün 21 saat 44 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 22 saat 56 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 17 saat 1 dakika önce GÖKHAN DEMİRTAŞ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
3 gün 14 saat 14 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 16 saat 35 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
1 gün 10 saat 50 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
2 gün 18 saat 57 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
4 gün 20 saat 4 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !
6 gün 8 saat 8 dakika önce AYDIN BATTAL EREĞLİ FM'İN KONUĞU OLDU !
1 gün 15 saat 6 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !