Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ANKARA’YA DAVET EDİLDİLER

ANKARA’YA DAVET EDİLDİLER

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz EreÄŸli’deki Nurdan ve Ahmet Orhan OÄŸuz Orta Okulu öğrencilerinin,  Sanayi Bakanlığı ve TÃœBÄ°TAK iÅŸbirliÄŸi ile bu yıl 13’üncüsü yapılan Ortaokul Öğrencileri AraÅŸtırma Projeleri Yarışması'na iliÅŸkin düzenlenen sergiye katılacakları bildirildi.
Bir süre önce gerçekleÅŸtirilen yarışmaya, görme engeli bulunan bireyler için hazırladıkları proje ile katılarak dikkatleri bir anda üzerlerine çeken öğrencilerin, Ankara’ya davet edildikleri öğrenildi. Nurdan ve Ahmet Orhan OÄŸuz Orta Okulu Müdürü Fuat Yılmaz, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, ÅŸunları kaydetti:
“13. Tübitak Ortaokul Öğrencileri AraÅŸtırma Projeleri Yarışması Ankara Bölge Sergisine davet edildik. ‘Görme Engellilerinin Hayatını KolaylaÅŸtıran Park Sistemi’ projemizin danışman öğretmenimiz Nesibe Bozyel'e, Endüstri Meslek Lisesi Öğretmeni Ercan Bozyel'e, öğrencilerimiz Yağız Balcı Ve Ali Ekmekçi'ye okulumuz adına teÅŸekkür ediyorum. Bölge yarışmasında proje ekibimize baÅŸarılar diliyorum. 25-28 Mart 2019 tarihlerinde Ankara’da olacağız.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran5
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo