Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ANKARA'DA SAHNE ALDILAR

ANKARA'DA SAHNE ALDILAR

Zonguldak maden işçilerinden oluşan Madenci Korosu, Ankara’da Nazım Hikmet Sanat ve Kongre Merkezi’nde bir konser verdi.


Zonguldak Kent Konseyi, Genel Maden İşçileri Sendikası ve Ankara Zonguldaklılar DerneÄŸi’nin giriÅŸimleriyle gerçekleÅŸtirilen konsere; CumhurbaÅŸkanı BaÅŸdanışmanı Saadet Oruç, TÃœRK-Ä°Åž Genel BaÅŸkanı Ergün Atalay, TTK Genel Müdürü Kazım EroÄŸlu, AK Parti Zonguldak milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet ÇolakoÄŸlu ve Hamdi Uçar, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, GMÄ°S Genel BaÅŸkanı Hakan YeÅŸil ve Yönetim Kurulu Ãœyeleri, TÃœRK-Ä°Åž’e baÄŸlı sendikaların genel baÅŸkanları, belediye baÅŸkanları, AK Parti Ä°l BaÅŸkanı Zeki Tosun, Merkez Ä°lçe BaÅŸkanı Mustafa ÇaÄŸlayan, GMÄ°S eski yöneticileri, TTK eski genel müdürleri, GMÄ°S’e baÄŸlı ÅŸubelerin baÅŸkan ve yöneticileri, sivil toplum kuruluÅŸlarının temsilcileri ve çok sayıda Zonguldaklı katıldı.

Konserde madenci kıyafetleri ile sahneye çıkan koronun konseri büyük beÄŸeni topladı. Madenci Korosu’na program sonunda çiçek takdim edildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo