Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ANIT VE ÇEVRESİNDE SON DURUM

ANIT VE ÇEVRESİNDE SON DURUM

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, inşa çalışması süren Atatürk Anıtı ile çevresinin, daha modern bir hale geleceğini bildirdi.
Belediye basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre Uysal, verdiği talimat sonrası ’yenileme’ çalışmasının başlatıldığı Devrim Bulvarı Atatürk Anıtı’nda incelemede bulundu.
Çalışmalar kapsamında rölyefler, anıt ve zemin taşlarının değiştirildiğini, anıt ve çevresinin ışıklandırılacağını ifade eden Uysal, “hafta sonunda zemin betonu dökülecek. Rölyefler, anıt taşlarının yapımı sürüyor. Zemin betonundan sonra alan, zemin taşları ile kaplanacak. Çalışmalar bittiğinde Atatürk anıtı ve çevresi daha modern bir hale gelecek. Çalışmaları kısa süre içinde tamamlayacağız” diye konuştu.
Uysal, birinci etap çalışma olan Atatürk Anıtı ve çevresindeki düzenleme çalışmalarının ardından ise ikinci etap çalışmanın İnönü Parkı içerisinde yapılacağını sözlerine ekledi.
28 YIL SONRA…
Bilindiği gibi Atatürk Anıtı, 1989 yılında dönemin Belediye Başkanı merhum Ruhi Cöbekoğlu tarafından yaptırılmıştı. Atatürk Anıtı, Başkan Uysal’ın talimatıyla 28 yıl aradan sonra yenileniyor. 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo