Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ANIT ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENDİ

ANIT ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENDİ

Türk Polis Teşkilatı kuruluşunun 178. yılını kutluyor.


Türk Polis TeÅŸkilatı’nın 178. yılı, KahramanmaraÅŸ merkezli depremler ile 14 Mayıs'ta yapılacak seçimler nedeniyle  178'inci yıl dönümü tüm yurtta olduÄŸu gibi Karadeniz EreÄŸli’de de sade bir törenle Atatürk Anıtı önünde kutlandı.
Devrim Bulvarı Atatürk Anıtı önünde gerçekleÅŸtirilen törene, Karadeniz  EreÄŸli Ä°lçe Emniyet Müdürü Hasan Ãœnlü, personeli  ile beraber  Atatürk Anıtı’na  çelenk bıraktı. Saygı duruÅŸunda bulunuldu, Ä°stiklal Marşı şöylendi. Bu sırada göndere  türk bayrağı çekildi. Tören bitiminde ise Ãœnlü, tebrikleri kabul etti.
Atatürk Anıtı önünde gerçekleÅŸtirilen törene Kaymakamlık ve Belediye Birim Amirleri, Jandarma, Ä°tfaiye ve Zabıta unsurları yanı sıra az sayıda Sivil Toplum Kurulu Temsilcisi ile AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Saffet Bozkurt ve Ä°YÄ° Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Evrim BalbaloÄŸlu ve Yönetim Kurul  Ãœyeleri  katıldı. 
10 Nisan Türk Polis TeÅŸkilatı’nın 178. Yıldönümü nedeniyle;  Kestaneci ve Kemer Mahallelerindeki mezarlıklara gidilerek ÅŸehitler için kabirleri başında dua edilecek. Saat 14.15’te de Ali Molla Camisi’nde ÅŸehitler için Mevlid-i Åžerif okunacak.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo