Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ANADOLU OTEL YENİ SEZONA HAZIR

ANADOLU OTEL YENÄ° SEZONA HAZIR

Büyük Anadolu Ereğli Otel, konaklamanın yanı sıra SPA hizmetlerinde de yeni sezona hazır hale geldi.


Ereğli İlçesine bağlı Gülüç Beldesindeki Büyük Anadolu Ereğli Otel, konaklamanın yanı sıra SPA hizmetlerinde de yeni sezona hazır hale geldi.

Otel yönetiminden yapılan açıklamaya göre, bölgenin tek 4 yıldızlı oteli konumundaki 210 yatak kapasiteli Büyük Anadolu EreÄŸli Otel Tesislerinde, Yarı Olimpik açık/kapalı yüzme havuzu, Türk Hamamı, Fin Hamamı, Sauna, UzakdoÄŸu’dan gelen terapistlerle verilen masaj gibi SPA hizmetlerinin yanı sıra, Restoran, Alakart, pastane/kafe, geniÅŸ dinlenme alanları yer alıyor.

UZMAN TERAPÄ°STLERLE…

Tesislerde; UzakdoÄŸu’dan gelen 6 uzman terapistler tarafından, yine UzakdoÄŸu’ya özgü masaj hizmeti verilmeye baÅŸlandı.

Tesislerde konaklayan misafirlerin yanı sıra bölge halkına da açık hizmette bulunan tesislerde, günün her saati terapi ve masaj hizmeti alınabiliyor.

2023 ETKÄ°NLÄ°K ALANLARI VE SALONLARI HAZIR

Bölgede tek ‘4 yıldızlı otel’ özelliÄŸine sahip Büyük Anadolu EreÄŸli Otel’de, çeÅŸitli salon ve alanlarda etkinlikler de yapılabiliyor.

Tesislerde 1500 kişi kapasiteli Erdemir Salonu, 750 kişi kapasiteli Zübeyde salonu, A- Salonu düğün, nişan, sünnet düğünü, özel toplantılar için hazır hale getirildi.

Bunların yanı sıra ‘Havuz Başı’ ve çevresinde ‘kır etkinlikleri’ yapılabilecek alanı da bulunan Büyük Anadolu EreÄŸli Otel’de, 100 kiÅŸi kapasiteli küçük etkinlikler için de kamelya alanı tercih edilebiliyor.

2023 Yılı sezonu için özel fiyat uygulamaları da hazır hale getirilen Büyük Anadolu EreÄŸli Otel’de, erken rezervasyon imkanları da sunuluyor.

Karadeniz EreÄŸli’nin Gülüç Beldesinde, bölgenin en geniÅŸ otoparkına sahip Büyük Anadolu EreÄŸli Otel Tesislerinden yararlanmak isteyenler bizzat otel resepsiyonundan rezervasyon yaptırabilecekleri gibi, tesislerin (0372) 318 00 88 nolu telefon ile de irtibat kurabilecekler.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran2
üzgün1
kızgın1
şaşkın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo