Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

“ALO BEN HÜSEYİN UYSAL”

“ALO BEN HÃœSEYÄ°N UYSAL”

Karadeniz EreÄŸli Belediyesi karla mücadele çalışmalarını aralıksız olarak sürdürürken, Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’da dün gece, baÅŸkanlığında kurulan “Karla Mücadele Koordinasyon Merkezi”nin çalışmalarına bizzat katıldı.

 

Çözüm Masası’na gelen ihbar telefonlarına yanıt veren Uysal, Kepez DaÄŸ Evleri, Belen Yeni Mahalle gibi 4 ayrı noktadaki çalışmaları da yerinde inceledi. Karla mücadele çalışmalarının yürütüldüğü Fen Ä°ÅŸleri Åžantiyesini de ziyaret eden Uysal, burada da bir süre işçilerle görüştü. Uysal, “ Ekiplerimiz 3 gündür özveri ile çalışıyor. EreÄŸli halkı adına karla mücadele çalışmalarına katılan tüm personelimize teÅŸekkür ediyorum.”dedi.

 

Kdz. EreÄŸli’de kar yağışı ile mücadele çalışmaları sürerken, Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’da “Karla Mücadele Koordinasyon Merkezi”nce yürütülen çalışmalara bizzat katıldı. AkÅŸam saatlerinde öncelikle tüm ihbarların toplandığı “Çözüm Masası” birimini ziyaret eden Uysal, burada bir süre görevli personelle görüştü.

ÇÖZÃœM MASASI’NI KURMAKLA DOÄžRU Ä°Åž YAPMIÅžIZ

BaÅŸkan Uysal, Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Alptekin Dursun, Fen Ä°ÅŸleri Müdürü Selda Sayan ve Ä°tfaiye Müdürü Muhammet Ali AteÅŸ’inde bulunduÄŸu “Çözüm Masası” ziyaretinde yaptığı konuÅŸmada, “ Ä°nsanın bu tür konularda muhatabını bulması, sorununun dinlenmesi ve çözülmesi çok önemli. Karla mücadele çalışmaları böylesi birimin kurulmasının ne kadar doÄŸru ve isabetli bir karar olduÄŸunu ortaya koydu. Bizim bu noktada yaptığımız sosyal belediyeciliktir. Ä°nsanlara telefonlarımızı veriyor ve bizi arayın diyerek, ’Biz halkımız için uÄŸraşıyoruz mesajı veriyoruz. “dedi.

KEPEZ DAÄž EVLERÄ° VE BELEN YENÄ° MAHALLEYE GÄ°TTÄ°

Başkan Uysal, çözüm masasının telefonlarına gelen mesajları bizzat aldığı ziyareti sonrası, Kepez Dağ Evleri ve Belen Yeni Mahalleden gelen talepleri karşılamak için bölgeye giden ekiplerin çalışmalarını da yerinde inceledi.

Bir süre vatandaÅŸlarla ve yol üzerinde duran ÅŸoförlerle sohbet eden Uysal, “Ekiplerimiz büyük bir özveri ile çalışıyor. Öncelikli hedefimiz ana halterleri sürekli trafiÄŸe açık tutmak. Bu konuda sıkıntı yaÅŸamadık. Ancak yağışın etkili olduÄŸu noktalarda ne kadar yol açılsa da araç geçiÅŸinden bir süre sonra kapanabiliyor. Ekiplerimiz gelen her türlü ihbarı deÄŸerlendirerek titizlikle ve büyük bir özveri ile çalışıyor. “dedi.

BAÅžKAN, UYSAL FEN Ä°ÅžLERÄ° ÅžANTÄ°YESÄ°NDE

BaÅŸkan Uysal,16.30’da çözüm masasını ziyareti ile baÅŸlayan ve gece 01.00’e kadar süren kar mesaisinde Ä°tfaiye Müdürlüğü ve Fen Ä°ÅŸleri Åžantiyesini de ziyaret etti.

Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Alptekin Dursun, Fen Ä°ÅŸleri Müdürü Selda Sayan, Su ve Kanalizasyon Ä°ÅŸleri Müdürü Deniz Koca ve Ä°tfaiye Müdürü Muhammet Ali AteÅŸ’inde bulunduÄŸu ziyarette ÅŸantiye görevlileri ve personelle görüşen Uysal, karla mücadelede daha etkin olmak için gerekli araç gereç ihtiyacı konusunda bilgiler alarak, eksikliklerin tamamlanması talimatını verdi.

Başkan Uysal, ziyareti sırasında karla mücadele de etkin rol oynayan kepçe operatörleri ve bağlı ekipleri de özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

“ALO BEN HÃœSEYÄ°N UYSAL”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo