Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Alkollü sürücünün kullandığı araç takla attı

Alkollü sürücünün kullandığı araç takla attı

Erkek arkadaşının iyi olduğunu öğrenmek için sağlık ekibine yemin ettirdi


Karabük’te erkek arkadaşı ile birlikte yeni yıl kutlamasından dönen kadın sürücünün kullandığı otomobil yoldan çıkarak takla attı.
Kaza Safranbolu-Karabük karayolu Emniyet Müdürlüğü mevkisinde meydana geldi. Büşra Yılmaz idaresindeki 34 MHR 61 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak önce kaldırıma ardından istinat duvarına sonrada elektrik direğine çarparak ters döndü. Sürücü, kendi imkanları ile çıkarken, erkek arkadaşı Mehmet Özdemir ise otomobilde sıkıştı.
Yolda geçen sürücülerin ihbarı sonucu olay yerine gelen polis ve 112 ekipleri otomobilde sıkışan Özdemir’i kurtarmak için yoÄŸun çaba sarf etti. Bu sırada erkek arkadaşının öldüğünü sanan Yılmaz, polislere ve yanındakilere ’Bana doÄŸruyu söyleyin. Eli kımıldamıyor, nefes alıyor mu’ diye feryat etti. Kendisi de yaralı olan Yılmaz’ı, polisler ambulansa getirmek istese de erkek arkadaşı çıkmayınca gitmek istemedi. Zorla ambulansa getirilen kadın sürücü, bu sırada polis ve saÄŸlık ekipleri tarafından otomobilden çıkarılarak aynı ambulansa getirilen erkek arkadaşını bırakmak istemedi. Olay yerine gelen ikinci ambulansa alınan sürücü Yılmaz, saÄŸlık ekipleri ve polislere erkek arkadaşının durumunun iyi olduÄŸu yönünde defalarca sorular sorarak ikna olmaya çalıştı. Bu sırada alkol testi yapılan kadın sürücünün 134 promil alkollü olduÄŸu tespit edildi.
Yaralılar Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza sonrası ters dönen lüks otomobil ise uzun uğraşlar sonrası çevrilerek kaldırıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük10
kızgın2
hayran1
şaşkın1
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo