13 o C Kdz. Ereğli

ALİ KAYA: FATİH SULTAN MEHMET’İN İSTANBUL’A GİRİŞİ GİBİ…

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Siyaset 5 yıl 2 ay 5 gün 13 saat 1 dakika önce 1115

Haberi Paylaşın

Karadeniz Ereğli’de ‘oy gönül işidir, tapusuzdur’ diyerek 31 Mart Mahalli İdari Seçimlere hazırlanan İYİ Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Ali Kaya, “Fatih Sultan Mehmet’in İstanbul’a girişi gibi bayrağımızı dikeceğiz. Ereğli’de fetih gerçekleşmiş olacak inşallah” dedi.
Alınan bilgiye göre, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikalarında yetkili Türk Metal Sendikası’nın Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan’ı ziyaret eden Belediye Başkan Adayı Ali Kaya, destek ve dua istediklerini söyledi. Sendikanın çok ciddi bir kitleye başarı ile hitap ettiğini belirten Kaya, şöyle dedi:
“İnşallah, Fatih Sultan Mehmet’in İstanbul’a girişi gibi bayrağımızı dikeceğiz. Ereğli’de fetih gerçekleşmiş olacak inşallah.
Sizin Karadeniz Ereğli’de çok ciddi bir kitleye hitap ettiğinizi biliyoruz. Sendika bizim için çok önemli ve değerli bir kurumdur. Sendika, en büyük sivil toplum kuruluşlarının başında geliyor. Erdemir, gerek ülkemizin gerekse de bölgemizin en büyük kurumlarından birisidir. Biz, şahsınızda sizi sevdiğimiz için aynı zamanda da temsil ettiğiniz kurumu ve Erdemir’i istinaden ziyarete gelerek sizin görüş, öneri ve isteklerinizi not olmak istedik.
Sizlerle beraber çalışmak, dua ve desteğinizi almak istedik. İşbirliği içinde olacağımızı şimdiden size ifade etme ihtiyacı duyduk. Bu yüzden partim ve ekip arkadaşlarımı ile size geldik.”

İYİ NİYETLERİNİ BELİRTTİ
İşçi lideri Ercan ise ziyaretin memnuniyet verici olduğunu belirterek, “yapmış olduğunuz bu ziyaretten dolayı teşkilatım adına şahsınıza ve teşkilatınıza teşekkür ederim. Çıkmış olduğunuz bu yolda başarılı olmanızı temenni ediyorum. Ereğlimize ve öncelikli Erdemir işçisine hayırlı ve uğurlu olur inşallah” diye konuştu.
Erdemir ile sürecin devam ettiği Toplu Sözleşme konusunda da varmak istedikleri noktayı anlatan Ercan, şunları kaydetti:
“Türkiye’nin de en büyük sivil toplum kuruluşlarının arasındayız. Mevcut üye sayımız Türkiye genelinde 215 bin civarıdır. Yapmış olduğumuz toplu iş sözleşmelerinde öncelikle üyelerimizin haklarını ön plana alıp, sözleşmeyi en iyi şartlarda bitirmek niyetindeyiz. Bulunduğumuz süreç içinde Erdemir 27. Dönem Toplu Sözleşme devam ediyor. Amacımız masa başında bitirmektir, inşallah bunu böyle başaracağız.”

ALİ KAYA: FATİH SULTAN MEHMET’İN İSTANBUL’A GİRİŞİ GİBİ…

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

4 gün 19 saat 13 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 10 saat 25 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
1 gün 17 saat 26 dakika önce ÇARŞI İÇİNDE DENETİMLER SIKLAŞIYOR
5 gün 14 saat 30 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
5 gün 14 saat 4 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 11 saat 43 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 8 saat 19 dakika önce AĞIR YARALI !
2 gün 18 saat 47 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 12 saat 54 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 16 saat 20 dakika önce PLAJLAR BÖLGESİNDE KAZA ; 2 YARALI