Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Alevler, geceyi aydınlattı!

Alevler, geceyi aydınlattı!

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde bir kereste fabrikasında çıkan yangın korku yarattı. Alevler, 2 saatte kontrol altına alınabildi.


Edinilen bilgiye göre, ilçenin Ormanlı beldesi giriÅŸinde Gökhan Tekin’e ait palet ve kereste üretimi yapan fabrikada elektrik panosunun alev almasıyla yangın çıktı. Çevredeki vatandaÅŸlar fabrika sahibine ve itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen fabrika sahibi belde sakinleri ile birlikte yangına müdahale etse de alevleri söndürmede baÅŸarılı olamadı. Bir süre sonra verilen adrese gelen EreÄŸli Belediyesi Ä°tfaiye Müdürlüğü’ne baÄŸlı ekipler, alevlere müdahale etti. Ä°tfaiye ekipleri yaklaşık 2 saat süren çalışmanın ardından yangını kontrol altına alarak soÄŸutma çalışması baÅŸladı.
Gökhan Tekin, gazetecilere açıklamasında, yangının elektrik panosundan çıktığını, 100 bin lira civarında da zararının olduÄŸunu söyledi. Ä°ki ayrı belediyeye ait Ä°tfaiye birimlerinden birinin yangına geç müdahalede bulunduÄŸunu öne süren Tekin, 30 kilometre uzaklıktan gelen EreÄŸli Belediyesi itfaiyesinin, 2 kilometre mesafedeki belediyenin itfaiyesinden daha önce olay yerine geldiÄŸini ileri sürdü. 
Yangında can kaybı yaşanmazken, savcılık soruşturma başlattı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
şaşkın1
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo