Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ALAPLI'DAN KORONA VİRÜS RAKAMLARI

ALAPLI'DAN  KORONA VÄ°RÃœS RAKAMLARI

4 kişinin hayatını kaybettiği ilçede yoğun bakım ve entübe hastası kalmadı, 74 kişi iyileşti, 38 kişinin tedavisi sürüyor.


Korona Virüs sürecinde son günlerde pozitif vakalarla gündeme gelen Alaplı’dan güzel haberler geliyor. 4 kiÅŸinin Korona Virüs nedeniyle hayatını kaybettiÄŸi ilçe de 116 vakanın 74’ü ÅŸifa buldu. YoÄŸun bakımda yatan veya entübe durumda hastanın kalmadığı ilçede 39 ayrı adreste yapılan Kovid-19) PCR ve antikor tarama testlerinin sonuçlarının tamamı negatif çıktı. Ä°lçede 9’u hastane 29’u ise evlerinde takip edilen 38 hastanın tedavisi sürüyor.

Alaplı Kaymakamı Vedat Yılmaz, Alaplı Ä°lçe SaÄŸlık Müdürlüğüne baÄŸlı 4 farklı ekip tarafından, ķöy ve  ilçe merkezi olarak 39 ayrı adreste  yapılan PCR testlerinin negatif çıktığını açıkladı.

YOÄžUN BAKIM VE ENTÃœBE HASTA KALMADI

Bu arada ilçede, yeni tip koronavirüsten yoğun bakımda yatan ve entübe durumda olan hasta da kalmadığı bildirildi.

Kaymakam Vedat Yılmaz, 19 Haziran itibarıyla Alaplı ilçesinden koronavirüs nedeniyle yoÄŸun bakımda yatan ve entübe durumda hastanın kalmadığını aktararak, “Bugün de ilçemizde yeni bir Kovid-19 vaka tespit edilmedi. Toplamda 116 vaka sayımız var. 9’u hastanede izlenerek, 29’u ise evlerinde takip edilmek suretiyle toplam 38 hastamızın tedavi süreci devam ediyor. YoÄŸun bakımda ve entübe hastamız da kalmadı. Bugüne kadar  74 hastamız iyileÅŸerek saÄŸlığına kavuÅŸurken, 4 hastamız ise maalesef vefat etti. “ ifadelerini kullandı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün6
gülücük5
hayran3
şaşkın2
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Tugce oduncu

21 Haziran 2020 - 17:07

Ee hepsi ereğlide yarasa kalmaz tabi gönderin ereğliye

Yorum Yazın

Canlı Radyo