14 o C Kdz. Ereğli

ALAPLI’DAN AFRİKA’YA İHRACAT!..

Gündem 7 yıl 2 ay 16 gün 19 saat 52 dakika önce 1571

Haberi Paylaşın

Batı Karadeniz’in ün büyük üçüncü kapı üreticisi olan NK DOOR Firması, Orta Asya ülkelerinden sonra şimdide Afrika ülkelerinden Nijerya ve Libya’ya kapı ihraç etmeye başladı.

Alaplı’da imalat fabrikası kurarak iç piyasanın ihtiyacına cevap veren NK DOOR Firması, sonra Orta Asya ülkelerine ürettikleri kapıları ihraç eden dış pazara açıldı. Firma şimdide Libya ve Nijerya kapı ihraç ederek Afrika pazarında söz sahibi olmaya başladı.

Alaplı’nın Merkez Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesindeki bin metrekarelik kapalı alan kullanımlı fabrikada 15 kişiyle; ahşap, melamin, pvc, lake, kompozit, mdf kapı üreten NK DOOR firması diğer yandan da makine parkurunuzdaki eksikliklerini de pvc kapı sarma makinesiyle giderdi.

NK DOOR Orm. Ürn. İnşaat San. Tic. Ltd. şti. Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Arslan, hedeflerinin ayda 5 bin adet kapı üretmek olduğunu söyledi. Arslan; “Orta Asya ülkelerine kapı ihracatından sonra hedefimiz Afrika ülkeleriydi. Planlı ve programlı çalışmalarımızın neticesinde önce Nijerya sonrada Libya’ya kapı ihraç etmeye başladık. Fabrikamızın makine parkurunu pvc kapı sarma makinesini de katarak tamamladık. Her türlü kapıyı fabrikamızda tamamen imal edecek duruma geldik. Bundan sonra hedefimiz aylık beş bin kapı üreterek hem iç piyasanın ihtiyacına cevap vermek hemde yurt dışına kapı ihraç ederek ülkemize döviz girdisi sağlamak hemde Alaplı ekonomisine katkı sağlamaktır” dedi.

Haber: Doğan Bostancı

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 57 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 16 saat 9 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 23 saat 10 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 20 saat 14 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 19 saat 48 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 14 saat 3 dakika önce AĞIR YARALI !
4 gün 31 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 18 saat 38 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
19 saat 37 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
2 gün 22 saat 4 dakika önce KAZA ; 2 YARALI