Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ALAPLI’DAN AFRİKA’YA İHRACAT!..

ALAPLI’DAN AFRÄ°KA’YA Ä°HRACAT!..

Batı Karadeniz’in ün büyük üçüncü kapı üreticisi olan NK DOOR Firması, Orta Asya ülkelerinden sonra ÅŸimdide Afrika ülkelerinden Nijerya ve Libya’ya kapı ihraç etmeye baÅŸladı.

Alaplı’da imalat fabrikası kurarak iç piyasanın ihtiyacına cevap veren NK DOOR Firması, sonra Orta Asya ülkelerine ürettikleri kapıları ihraç eden dış pazara açıldı. Firma ÅŸimdide Libya ve Nijerya kapı ihraç ederek Afrika pazarında söz sahibi olmaya baÅŸladı.

Alaplı’nın Merkez Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesindeki bin metrekarelik kapalı alan kullanımlı fabrikada 15 kiÅŸiyle; ahÅŸap, melamin, pvc, lake, kompozit, mdf kapı üreten NK DOOR firması diÄŸer yandan da makine parkurunuzdaki eksikliklerini de pvc kapı sarma makinesiyle giderdi.

NK DOOR Orm. Ãœrn. Ä°nÅŸaat San. Tic. Ltd. ÅŸti. Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Kemal Arslan, hedeflerinin ayda 5 bin adet kapı üretmek olduÄŸunu söyledi. Arslan; “Orta Asya ülkelerine kapı ihracatından sonra hedefimiz Afrika ülkeleriydi.  Planlı ve programlı çalışmalarımızın neticesinde önce Nijerya sonrada Libya’ya kapı ihraç etmeye baÅŸladık. Fabrikamızın makine parkurunu pvc kapı sarma makinesini de katarak tamamladık. Her türlü kapıyı fabrikamızda tamamen imal edecek duruma geldik. Bundan sonra hedefimiz aylık beÅŸ bin kapı üreterek hem iç piyasanın ihtiyacına cevap vermek hemde yurt dışına kapı ihraç ederek ülkemize döviz girdisi saÄŸlamak hemde Alaplı ekonomisine katkı saÄŸlamaktır” dedi.

 

Haber: Doğan Bostancı

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo