Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Alaplı'da sünnet şöleni

Alaplı'da sünnet şöleni

Zonguldak`ın Alaplı ilçesinde geleneksel sünnet şöleni düzenlendiği bildirildi.


Alaplı Belediyesi Basın Bürosu aracılığı ile yapılan basın duyurusuna göre;  bu yıl 19’uncusu yapılacak şölen 20 Temmuz Cuma günü gerçekleÅŸtirilecek. 
60 çocuÄŸun sünnet operasyonu yaÅŸayacağı belediye etkinliÄŸi 8.30’da çocukların giydirilmesiyle baÅŸlayacak.  Saat 10.00’da Belediye önünde bir araya gelecek sünnet çocukları, aileler ve davetlilerin katılımıyla ÅŸehir merkezinde kortej yürüyüşü düzenlenecek. Amfi Tiyatroda sürecek şölende Kur’an-ı Kerim okunması ve duanın yapılmasının ardından çocukların mutluluÄŸuna ortak olmak için çeÅŸitli hediyeler takdim edilecek. 
TEKÄ°N: KEYFÄ° BERABER YAÅžAYALIM
İlçenin belediye başkanı Nuri Tekin, düzenlenen şölene açık davet gönderdiğini belirterek, şunları kaydetti:
“Çocuklarımızın hayatında özel ve önemli bir yere sahip olan sünnet şölenini eÄŸlenceli ve unutulmaz kılmak için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Bu yıl 60 çocuÄŸumuz erkekliÄŸe ilk adımlarını atmanın mutluluÄŸunu yaÅŸayacaklar. Dolu dolu geçecek sünnet şölenimiz çocuklarımızın sünnet kıyafetlerini giydirilmesini ardından saat 10.00’da Belediye binası önünden baÅŸlayacaktır. Küçük hemÅŸerilerimizin ve ailelerinin mutluluÄŸuna hep birlikte ortak olalım, bu özel günün heyecanını, keyfini beraber yaÅŸayalım. Tüm Alaplı halkını bu şölene davet ediyorum. Sünnet şölenine maddi manevi destekte bulunan tüm hayırseverlerimize ayrıca teÅŸekkür ediyorum.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo