Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ALAPLI'DA SİLAH SESLERİ !.

ALAPLI'DA SÄ°LAH SESLERÄ° !.

Çatışma çıktı, 2 kişi hayatını kaybetti.


 

Olay 20.30 sularında Alaplı Akçakoca yolu arasında Kavukkavla mevkiinde meydana geldi. Ä°ddiaya göre aracı ile yol kenarında duran Yavuz BeÅŸikçi yanında duran ticari taksiden iki kiÅŸinin silahlarından çıkan mermilere hedef oldu. Olayda Yavuz BeÅŸikçi ile yanında bulunan ismi öğrenilemeyen bir kadın mermilerin hedefi oldu. Yavuz BeÅŸikçi’ye ait 34 BUH 343 plakalı cipin arkasında bulunan 67 SF 610 plakalı aracın sürücüsüne de görgü tanığı olduÄŸu iddiası ile şüphelilerce ateÅŸ açıldı. Åžok yaÅŸayan sürücü aracına isabet eden kurÅŸunlarla olayı ucuz atlattı. Sürücü, bir süre aracın önünde kendine gelemedi. Ä°smi öğrenilemeyen sürücü, olay yerine gelen ambulansla ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

OLAY YERÄ°NDE ÇOK SAYIDA BOÅž KOVAN BULUNDU…

ArkadaÅŸlarının yanına geldiÄŸi sırada aracından inen ve kurulan pusu da yaÅŸamını yitiren Yavuz BeÅŸikçi’nin aracına çok sayıda mermi isabet ettiÄŸi, 25 boÅŸ kovan bulunan olayda Yavuz BeÅŸikçi’nin ve bayanın olay yerinde hayatını kaybettikleri öğrenildi. Zanlıların kullandıkları iddia edilen ticari araç ise EreÄŸli Polis ekipleri tarafından yakalandı. Sürücü ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. 

Görgü ÅŸahitlerinin ifadesi üzerine plakası verilen Ticari Taksi ilçe giriÅŸinde polis tarafından durduruldu. Ticari taksi de yapılan aramanın ardında araç ve içindeki 3 kiÅŸi incelenmek ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. 

Olayda hayatını kaybeden Yavuz Beşikçi ve ismi alınamayan kadının cenazeleri Savcının incelemesinin ardından Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

 

 

YAVUZ BEŞİKÇİ 

 

AYRINTILAR GELECEK

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün4
şaşkın1
gülücük0
hayran0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo