Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Alaplı’da Kitap okuma etkinliği

Alaplı’da Kitap okuma etkinliÄŸi

Alaplı Ä°lçe Milli EÄŸitim ve Kütüphanesi tarafından Ä°lçe merkezindeki Hükümet Caddesinde düzenlenen kitap okuma etkinliÄŸine katılan öğrenciler ve vatandaÅŸlar 20 dakika kitap okudu. 
Alaplı Milli EÄŸitim Müdürü Cevat Çevik, gazetecilere yaptığı açıklamada Kütüphane Haftası kapsamında, "81 il ile birlikte Alaplı kitap okuyor" adlı kitap okuma etkinliÄŸini düzenlediklerini söyledi. Kütüphanelerin ırk, din, dil, cinsiyet farkı gözetmeksizin içinde bulunduÄŸu topluma hizmet veren kültür kurumları olduÄŸunu belirten Çevik, "Alaplı halkına bir farkındalık oluÅŸturmak, okuma alışkanlığını geliÅŸtirmek amacıyla serbest kitap okuma etkinliÄŸi düzenledik" diye konuÅŸtu. 
Etkinliğe katılan Alaplı Kaymakanı Saim Eskioğlu ve Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin tarafından en çok kitap okuyanların arasından ilk, orta, lise öğrencileri ile yetişkinlere, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan çeşitli hediyelerin içinde, kitap ve flaş bellek gibi hediyelerle ödüllendirildi. Etkinliğe, öğrencilerin, kitapseverlerin ve okuma dostlarının katıldığını dile getiren Alaplı Kaymakamı Saim Eskioğlu, "Sessiz kitap okuma etkinliğimizin amacı, vatandaşlarımıza kütüphanenin önemini anlatmak ve kütüphaneler hakkında bilgi vermektir. Bunun yanı sıra burada sessiz kitap okuyarak öğrencilerimize, vatandaşlarımıza okuma alışkanlığını ve kitaplara olan sevgisini artırıyoruz" dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo