15 o C Kdz. Ereğli

AKYÜZ, ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Murat Akyüz, Olağan Kongresi 2018’de gerçekleştirilecek olan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’na başkanlığını açıkladığını bildirdi.

Siyaset 6 yıl 4 ay 25 gün 5 saat 19 dakika önce 783

Haberi Paylaşın

Ereğli Özel Halk Otobüsleri eski Başkanı Murat Akyüz, Keleşler Park Otel’de düzenlendiği basın toplantısında yaptığı konuşmada, 30 yılı aşkın süredir taşımacılık ve ulaşım sektörünün içerisinde olduğunu söyledi. Şoförler Odası’nın icraatları ve projeleriyle daha da tanınır, aktif ve sosyal bir kurum haline getirmek, ’ben değil biz’ anlayışıyla yönetmek, odanın ağırlığını hissettirmek, şoför esnafının sorunlarının çözümü birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmek amacıyla başkanlığa adaylığını açıkladığını belirten Akyüz, şöyle dedi:

“Biz toplumun nabzıyız”
“Kaliteli hizmet için değişimin şart olduğuna inanıyoruz. Tecrübeli, dinamik ve genç bir ekip ile yola çıktık. Birliktelikle ortak hareket ve güçlü camia ile çözülemeyecek sorunun olmadığının bilincinde olduğumuzun farkındayız. Farkındalık yaratmak için aday olduğumu belirtmek istiyorum ve bu yönde ekip arkadaşlarıma benimle birlikte yol aldıkları için sonsuz teşekkür ediyorum.
Önümüzdeki 4 yılı bize göre kutsal saydığımız hizmet anlayışını, bize layık gördüğünüzde yapmak istediğimiz projeleri sizlerle bire bir görüşerek, fikir alış verişinde bulunmak, yol haritasını çizmek istiyoruz. Çünkü merkez ve köyler olmak üzere üye sayımızın ve iş kollarımızın yoğun olduğu ortada. Bu grupları saymak gerekirse ticari taksiler, öğrenci servisleri, halk otobüsleri kamyon esnafı, belde ve köy minibüsleri işçi ve personel servisleri oto galerileri bu anlamda tüm meslek gruplarının kendilerince sorunları olduğunu biliyoruz.
Biz toplumun nabzıyız. Yaşadığımız kentin ulaşımını ve taşımacılığını sağlayan çok önemli insanlarız ama bu bilinci her kesimin aklına yerleştirmemiz gerekiyor. Şoför esnafı ezilmemeli bunu herkes böyle bilmeli. En önemli mesleğin, meslek örgütü de çok ama çok güçlü olmalı. Benim esnafa vefa borcum var. Esnafımızın yoğun ilgi ve isteği üzerine sizin içinizden gelen bir kardeşiniz olarak bana yıllarca ticari hayatımda sonsuz destek veren bütün meslek grubunda bulunan arkadaşlarıma vefa borcum olduğunu düşünüyorum. Bu yolda bilgi ve tecrübelerimi sizlerle paylaşmak için, Kdz. Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığına aday olmam gerektiğini düşünerek bu yola çıkıyorum.”

Öte yandan, Akyüz’e, S.S. Erbirlik Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi Başkanı Seçkin Turhan’ın destek verdi görüldü.

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

3 gün 6 saat 19 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 7 saat 31 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
4 gün 1 saat 36 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
4 gün 1 saat 10 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
4 gün 22 saat 49 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 19 saat 25 dakika önce AĞIR YARALI !
1 gün 5 saat 53 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
4 gün 3 saat 32 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
2 gün 23 saat 41 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
6 gün 4 saat 39 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !