16 o C Kdz. Ereğli

Aksu, son yolculuğa uğurlandı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, beyin kanaması sonucu 34 yaşında hayata gözlerini yuman Erdemir işçi Enes Aksu için Erdemir Hastanesi önünde tören düzenlendi.

Çevre ve Yaşam 6 yıl 5 ay 29 gün 3 saat 10 dakika önce 6723

Haberi Paylaşın

Morgdan alınan Aksu’nun cenazesi, ’helallik alınması’ için Uzunkum Caddesi Göztepe mevkisinde ki Erdemir Hastanesi’ne getirildi.
Aksu’nun babası Ali Aksu, burada taziyeleri kabul etti. Eşi Hasret Aksu ile ablası Hale Kirazlı tören sırasında güçlükle ayakta durdu. Aksu için Kuran okundu ardından dua edildi.
Mesai ve çocukluk arkadaşları gözyaşı döktü. Cenazenin, cenaze nakil aracına taşındığı sırada ise acılı eş Hasret Aksu fenalık geçirdi. Aksu’nun “kuzum, nereye bıraktın beni Enes. Ben çocuklarıma ne diyeceğim” diye eşinin ardından haykırışı, yürekleri bir kez daha dağladı.
Düzce’ye götürülmek üzere Erdemir Hastanesi Ambulansına konulan Aksu’nun cenazesi, Eski Bolu Caddesi Fevzi Çakmak Camisi’nde öğle namazı sonrası kılınacak cenaze namazının ardından Düzce Şehir Mezarlığı’nda toprağa verilecek.
Törene Aksu ailesi ile Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Atay, Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Metin Ercan, şube yöneticileri, Fenerbahçe Spor Kulübü Şube Başkanı Serdar Özbek, Aksu’nun mesai arkadaşları ve sevenleri katıldı.
Beyin kanaması geçirmişti
Bir süredir böbrek yetmezliği nedeniyle diyaliz ünitesine bağlanan 2 çocuk babası Enes Aksu, diyalize gireceği sırada geçirdiği beyin kanaması sonrası Ereğli Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde tutuluyordu. 6 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden Aksu, dün hayata gözlerini yumdu.

Aksu, son yolculuğa uğurlandı

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 4 saat 19 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 19 saat 31 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 2 saat 32 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 23 saat 36 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 23 saat 10 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 17 saat 25 dakika önce AĞIR YARALI !
4 gün 3 saat 53 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 22 saat önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
22 saat 59 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
3 gün 1 saat 26 dakika önce KAZA ; 2 YARALI