Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

AKSU İMZA ATTI !

AKSU Ä°MZA ATTI !

Teknik Patron İsmail Aksu,resmi imzayı attı, Ümit Karan`da destek için Ereğli`ye geldi.


 

 

Kdz. EreÄŸli Belediyespor Kulübü, 2021-2022 sezonunda Belediye Bolvadin Termalspor ile Bal ligi grubunu güçlü rakipler önünde lider tamamlayarak, play-off finallerine katılan ve final maçına kadar naÄŸmaÄŸlup ilerleyip final maçında penaltılarda elenen Teknik Direktör Ä°smail Aksu’yu takımın başına getirerek sözleÅŸme imzaladı. Ä°mza törenine, Kdz. EreÄŸli Belediyespor’a destek olan ünlü futbolcu Ãœmit Karan da katıldı. Belediye ve Belediyespor BaÅŸkanı Halil Posbıyık,  EreÄŸli halkının futbola olan sevgisinin farkında olduklarını belirterek; “Beklentileri karşılayacak bir ekip oluÅŸturmak için çalışmalarımız sürüyor” dedi. Antrenör Ä°smail Aksu da taraftarın beklentilerini karşılamak için EreÄŸli’de olduÄŸunu söyledi.

Kdz. Ereğli Belediyespor, 2022-2023 Futbol Sezonu için Antrenör İsmail Aksu ile anlaşarak resmi sözleşmeyi imzaladı.

Belediye BaÅŸkanı ve Belediyespor BaÅŸkanı Halil Posbıyık’ın makamında gerçekleÅŸen imza törenine Kdz. EreÄŸli Belediyespor’a ve Antrenör Ä°smail Aksu’ya destek veren ünlü futbolcu Ãœmit Karan da katıldı. BaÅŸkan Halil Posbıyık, Kulüp 2. BaÅŸkanı Halil BozkuÅŸ ve yönetim kuruluna, verdikleri emek için teÅŸekkür etti, EreÄŸli halkının beklentilerini karşılayacak bir ekip oluÅŸturmak için çalıştıklarını söyledi.

BAÅžKAN POSBIYIK: Ä°SMAÄ°L AKSU’YU EREÄžLÄ°’DE GÖRMEKTEN MUTLUYUZ

Teknik Direktör Ä°smail Aksu’yu, Kdz. EreÄŸli Belediyespor’un başına getiren imzayı atan BaÅŸkan BaÅŸkanı Halil Posbıyık,  ÅŸunları söyledi:

“Bugün Ãœmit Karan’ı EreÄŸli’de görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bu sene yeni antrenör ve futbolcularla anlaÅŸma imzalamaya baÅŸladık. Uzun zamandır arkadaÅŸlarımız Ä°stanbul’da, çok önemli isimlerle, futbolun odak noktası isimlerle görüşme halinde. Onların verdiÄŸi tavsiyeleri de dinleyerek büyük ilerleme kaydettiler. Ä°stanbul’da, Kdz. EreÄŸli Belediyespor’a çok önemli dostluklar kazandırdılar. Lige iyi ÅŸartlarda girdiÄŸimizi düşünüyoruz.  Bu hafta çok deÄŸerli antrenörümüz Ä°smail Aksu, en son Bal Ligi’nde ÅŸampiyon yaptığı takımdan sonra bize geldi. Bizi de ÅŸampiyon yapmak amacı ve hedefiyle buraya geldi. Onunla birlikte yönetim kurulumuz futbolcular üzerinde anlaÅŸma saÄŸlamaya çalışıyor. Biz prensip olarak ilk defa hocamızla anlaÅŸmak istedik. Onun görüşleri doÄŸrultusunda yol izleyeceÄŸiz. Ä°smail Hocayı aramızda görmekten mutluluk duyuyorum. HoÅŸ geldiniz diyorum.

Hedef elbette ÅŸampiyonluk. Onun için bu kadroyu getirdik göreve. Ben sadece aÄŸabeylik yapıyorum onlara. Spor bakımından, sporcu bulma, teknik yönden ve disiplin yönünden Halil BozkuÅŸ’a teslim ettik. Yönetimde de çok deÄŸerli arkadaÅŸlarımız var. Maddi, manevi güçlerini ortaya koyuyorlar. Geçen yıl da bir çoÄŸuyla çalıştım. Neticeye varamadık ama inanın gece gündüz eforlarını ortaya koydular, çok büyük mücadele ettiler. Bu sene biraz daha kararlı ve azimli girdik. Zaten antrenörümüzden belli. Ä°nÅŸallah iyi ÅŸeyler olacak diyoruz. Yönetimde çok deÄŸerli, anlaÅŸmış, kümelenmiÅŸ arkadaÅŸlarımız var. En son geçen sene EreÄŸli halkının futbola ilgisini gördüler, alanlar doldu, ÅŸaÅŸkına döndü herkes. Ä°nsanların bu sevgisine karşılık vermemiz gerekir düşüncesiyle bir araya geldiler. Bu sene umutluyuz, güveniyoruz arkadaÅŸlarımıza. Ben de elimden gelen desteÄŸi vereceÄŸim.”

TEKNİK DİREKTÖR AKSU: BEKLENTİLERİNİZİ KARŞILAYACAĞIM

2022-2023 sezonunda Kdz. EreÄŸli Belediyespor Antrenörlüğü için imza atan Ä°smail Aksu, taraftarın beklentilerini karşılamak için EreÄŸli’ye geldiÄŸini belirterek; “Öncelikle sizlere teÅŸekkür ediyorum, böyle bir ortamda olmaktan çok mutlu olduÄŸumu ifade etmek istiyorum. Tabii Milli Takımımızın ve Türk Futbolunun önemli oyuncusu Ãœmit Karan’la birlikte olmak çok mutluluk verici. Onun desteÄŸini almak, onun görüşlerini almak benim için çok önemli. BaÅŸkanımıza ve yönetim kuruluna çok teÅŸekkür ediyorum. Ben de sizler için çok güzel ÅŸeyler duydum, burada olmaktan mutluyum. Åžehrin neler beklediÄŸini biliyorum ve beklentilerinizi karşılamaya geldim. O yüzden hayırlı uÄŸurlu olsun hepimiz için, sonu ÅŸampiyonluk olsun inÅŸallah” dedi.

Kdz. EreÄŸli Belediyespor’a ve Antrenör Ä°smail Aksu’ya destek için gelen ünlü futbolcu Ãœmit Karan, Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık’a imzalı Galatasaray forması hediye etti. BaÅŸkan Posbıyık da Karan’a EreÄŸli Belediyespor forması ve kente özgü çeÅŸitli hediye ve broşürlerin yer aldığı tanıtım çantasını verdi.

İmza töreni, hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

AKSU Ä°MZA ATTI !

Teknik Patron İsmail Aksu,resmi imzayı attı, Ümit Karan`da destek için Ereğli`ye geldi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran4
gülücük3
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo