19 o C Kdz. Ereğli

AKŞENER EREĞLİ'DE !.

İyi Parti Genel Başkanı Akşener, Ereğli`ye geldi. İşte ziyaretten ilk notlar.

Siyaset 2 yıl 10 ay 26 gün 19 saat 1 dakika önce 9046

Haberi Paylaşın

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Zonguldak ziyaretinin ardından Ereğli’ye geldi. İlçede ki esnafları gezen ve alışveriş yapan Akşener, çay bahçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ereğli'de İlçe Başkanı Evrim Balbaloğlu ve yönetimi ile Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş ve Cumhuriyet Halk Partililer tarafından karşılandı.Akşener karşılamanın ardından esnaf ziyaretlerinde bulundu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener kısa süreli sohbet ettiği iş yerlerinde alış veriş de yaptı.

Akşener daha sonra çay bahçesinde halk ile bir araya geldi. Akşener, öğretmen olarak ilk atandığı Ereğli Ortacı köyündeki ev sahibi Haydar Bayram ile bir araya geldi. Haydar Bayram ile kısa süre sohbet eden Akşener, Bayram’ın kendisine verdiği zarfı da aldı.

Ziyareti sırasında basın mensuplarının sorularına da yanıt veren Akşener, “Genel seçimlerde Ereğli’ye kaçıncı sırayı vereceksiniz ’ sorusu karşısında önce güldü. Sonra da soruyu soran Gazeteci İsmail Çetin'e dönerek, “Onu seninle sonra konuşuruz” diyerek yanıt verdi.

Gündem

ACI HABER

EN ÇOK OKUNAN

4 gün 15 saat 36 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
6 gün 4 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
4 gün 18 saat 12 dakika önce ACI HABER
6 saat 26 dakika önce EREĞLi'DE ACI OLAY
1 gün 8 saat 26 dakika önce TERSANELER BÖLGESİNDE KAZA ; 6 YARALI
6 gün 13 saat 42 dakika önce 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
4 gün 15 saat 7 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
4 gün 18 saat 42 dakika önce HANGİ SANATÇILAR GELİYOR ?
2 gün 1 saat 51 dakika önce KPSS MÜJDESİ !