Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

AKŞAMA KADAR SÜRECEK!..

AKÅžAMA KADAR SÃœRECEK!..

EreÄŸli’de, Karadeniz EreÄŸli Merkez Anadolu Lisesi’de ’Bahar ÅženliÄŸi’ etkinliÄŸi düzenlendi.

Ä°zci Lideri Abdullah Alpan Çardak, Hakimiyet’e yaptığı açıklamada, geleneksel hale getirdikleri ÅŸenliÄŸi bu yıl da gerçekleÅŸtirdiklerini söyledi.

Çartak, ÅŸenlikten elde ettikleri geliri de okula yardım olarak teslim ettiklerini belirterek, “aralarında bilim ÅŸenliÄŸi, yiyecek içecek, resim ve eliÅŸleri gibi çeÅŸitli stantlar kuruldu. Yine yiyecek ve içeceklerimizi davetlilerimize ikram ediyoruz. Ä°zci ÅŸenliklerimiz olacak, halat çekme gibi çeÅŸitli etkinlikler yapacağız. Ä°zci AteÅŸimizi yakacağız. Ä°zci Andımızı da yaptıktan sonra akÅŸam saatlerine kadar etkinliklerimiz devam edecek. Bilet satışı ile ele ettiÄŸimiz geliri de okulumuza bağış olarak aktarıyoruz.”

Okulun Kimya Öğretmeni Feriha Yener de, açtıkları stantta çeÅŸitli deneyler yaptıklarını anlatarak, “bu stantın amacı kimyayı ve bilimi sevdirmektir. Gelecekte le becerilerini geliÅŸtirmek istiyoruz. Aynı zamanda teorik bilgilerini pratiÄŸe çevirmelerini saÄŸlıyoruz” dedi.

AK Parti Ereğli İlçe başkanı Fatih Çakır, partinin Zonguldak Milletvekili Adayı Hüseyin Özbakır, bazı AK Partili belediye meclis üyeleri, ile davetlilerin katıldığı şenlikte çeşitli oyunlar oynandı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo