15 o C Kdz. Ereğli

AKŞAMA KADAR SÜRECEK; SİZDE CAN OLUN

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Sağlık 5 yıl 2 ay 19 gün 53 dakika önce 834

Haberi Paylaşın

Edinilen bilgiye göre, ilçe kaymakamlığı ve Türk Kızılay’ı işbirliğince bağış kampanyası gerçekleştirildi. Kaymakamlık binası önünde gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasına başta Kaymakam İsmail Çorumluoğlu olmak üzere, kaymakamlık personeli, çeşitli kurum ve daire çalışanları, polis ve jandarma mensupları, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.
Çorumluoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada kaymakamlık olarak kan bağışı kampanyasının bu yıl ilkini gerçekleştirdiklerini hatırlatarak şunları söyledi:
“Kaymakamlık personeli ve bize bağlı dairelerdeki arkadaşlarımızın katılımıyla biz kan bağışı kampanyamızı başlatıyoruz. Benim daha önce Şehzadeler Kaymakamlığımda her yıl yapmış olduğum bir faaliyettir. Burada ilk defa yapıyoruz. Ama vatandaşlardan genel olarak gördüğüm kadarıyla ciddi bir teveccüh olduğunu da düşünüyorum. Özellikle kış aylarında ülkemizde ciddi manada bağışlarda geriye gelme ve düşme oluyor. Ben şahsi olarak kan verme sürem bittiğinde devamlı olarak kan veriyorum.
Değerli basının vasıtasıyla da bütün vatandaşlarımızı bu kampanyaya destek olmalarını ve bu güzel çalışmanın içinde olmalarını tavsiye ediyorum. Bugün belki size lazım olmayabilir ama bir arkadaşınıza, bir kardeşinize lazım olabilir. Kanın nerede ne zaman kime lazım olacağı konusunda hiçbir garantimiz de yoktur. Kızılay’dan gelen arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Bir hedef koyduk, kendi içimizde bugün en az 100 kişiyi kan bağışında bulunduracağız diye. Tutturabilir miyiz bilmiyorum. Manisa’da yapmış olduğumuz kampanyalarda 150 kişiyi buluyorduk. Burası daha büyük, daha güzel bir ilçe inşallah bu hedefe de ulaşabiliriz diyorum. Bugün aramızda muhtarlarımız var, müdürlerimiz var, jandarma, polisimiz var, idaremizin tamamı burada. Bu soğuk havada destek verdikleri için memur arkadaşlarımıza, çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kampanyanın hayırlı olmasını diliyorum.”
Çorumluoğlu, açıklamasının ardında kan verme aracına binerek ilk kan bağışını kendisi yaptı. Kan verme işleminin saat 17.30’a kadar süreceği belirtildi.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 3 saat 21 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 18 saat 33 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 1 saat 34 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 22 saat 38 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 22 saat 12 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 16 saat 27 dakika önce AĞIR YARALI !
4 gün 2 saat 55 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 21 saat 2 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
22 saat 1 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
3 gün 28 dakika önce KAZA ; 2 YARALI